Alleen de verpakking mag wat steviger de artikelen vooral de artikelen in dozen zijn steeds beschadigd of zelfs kapot wat ik persoonlijk heel jammer vind er word bij de postsor****** vaak roekeloos mee omgegaan en als er dan iets van waarde inzit word je daar niet vrolijk van als het weer moet terug sturen

Zeer tevreden.

Altijd de juiste producten ontvangen en goede kwaliteit-prijsverhouding

Vlotte levering

Dinsdag mondkapjes besteld, 2 dagen later werden ze keurig bezorgd door DHL. Betaling gemakkelijk met iDeal.

Vlotte en goede afhandeling

Zie bovenstaande

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen

compleet

echt supersnel geleverd en alles compleet

Prima service !

alles naar wens

prima bedrijf

Correct service

Heb bestelling geplaatst is op het afgesproken moment geleverd en product is oké.

leveringstijd mocht iets sneller

Betrouwbare leveringen

Nog nooit problemen gehad bij bestellingen bij Voordeel Vanger

Algemeen positief

Steeds correcte levering

Prima artikel. Handig voor al die medicijnen.

Zeer handig artikel. Aanbeveling.

Goede service, snel geleverd

Leuke prijsjes, snel geleverd en goede service

Bestelling snel geleverd

De bestellingen bij voordeelvanger worden altijd snel geleverd, dus geen weken of maanden meer wachten. Ook zijn de aanbiedingen scherp geprijst.

Regelmatig passende aanbiedingen

Met enige regelmaat maak ik gebruik van de in het algemeen scherpe aanbiedingen. Heel af en toe valt product wat tegen maar overall ben ik zeker tevreden en volg de aanbiedingen dagelijks.

Positief

Ondanks de drukte toch binnen de gestelde termijn geleverd.

Black Friday Deals

De Black Friday Deals zijn geen aanbiedingen zijn de normale prijzen als altijd.

Tevreden!

Netjes geleverd. Iets later dan gepland door vertraging bij de leverancier. Na mail naar klantenservice direct een antwoord net duidelijke uitleg en nieuwe levertijd.

Prima webshop

Bestelgemak en goede sevice