heel tevreden

goeie service

is goed

Ik heb geen klachten over Voordeel Vanger

De bestelling duurde n paar dagen maar ben tevreden over de kwaliteit van de handschoentjes

Toppie!!!

Tot nu toe ben ik tevreden over mijn aankopen en leveringen.

goed gedaan!

aanbieding helder, bestelprocedure duidelijk. correct verpakt afgeleverd zelfs binnen de beloofde termijn.

Helemaal top!

Vaak hele mooie aanbiedingen dus zelfs in deze lastige tijd snel worden bezorgd!

Goede prijs/ kwaliteit

Al verschillende malen besteld. Producten met goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Correcte levering.

Prima product en keurig geleverd

Makkelijk bestellen en keurig geleverd

Top, snelle levering, makkelijke webside

Leveringskosten zijn te hoog, bij vele levering gratis of vanaf bepaald bedrag gratis...

Goed en vlug geleverd

correcte afhandeling van de bestellng

vlotte afhandeling

Mooi

Super goed

Geweldig spullen

Zijn af en toe hebben dingen die je niet zo snel kan vinden in andere webshop.

Topverkoper

Eenvoudig te bestellen aan goede prijs . Snelle levering !

Tijdig en correct geleverd

Online besteld en de dag nadien al geleverd.

Heel tevreden!!

Tevreden. Niks op aan te merken.

al vaak besteld en eigenlijk altijd tevreden

Ik bestel best vaak bij voordeelvanger en heb eigenlijk hele goede ervaringen. Heel soms is de levertijd iets langer, maar dat is waarschijnlijk te wijten aan het moeilijke jaar, meestal wordt er wel snel geleverd. Ook de dienst naverkoop is super, mocht er al eens een probleem zijn. Ook dat wordt onmiddellijk opgelost.

goede service

wat ik bestel komt altijd goed aan.

Gewoon goed

Alles is goed. Echter om de concurrentie bij te blijven moet de levering wat sneller

zit goed

Ik vind de kwaliteit ,dikte, en de aangename stof prima om te dragen.

Uitstekende producten.

Heel goede producten voor een betaalbare prijs. Toppie

Nette service en snelle levering

Mooie en goede artikelen, alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

Goeie instructies

Je kan zien waar je bestelling blijft.

Vlotter geleverd dan verwacht.

Er stond dat de levering wel ruim een week kon duren, maar het was toch maar 2 dagen.

Servicepunt

Snelle levering via een servicepunt. Je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren