Correcte service.

Correcte service.

Tevreden, enkel probleem met Post.nl

Er stond een foute huisnr op mijn pakket, een dat niet bestaat in de straat, en toch heeft Post.NL afgetekend als bezorgd. Ik was briesend. Al een geluk dat er nog eerlijke mensen zijn, was afgeleverd in de juiste straat maar in de tuin van appartementen een straat verder. Daar heeft een bewoner het pakket naar de politie gedaan en op fb gemeld( ik had daar ook een vraag gesteld of iemand mijn pakket aangenomen had). Eind goed, al goed

Alles prima en optijd geleverd.

Op tijd geleverd door een correcte bezorger op 1,5 meter afstand.

Super! Goeie producten

Heb al aantal keren wat besteld en ik vind het goeie service en prima producten

Mmmm

Heb al 3 maal een mail gekregen dat het pakketje onderweg is,en enkele tijd later komt er dan een mail dat het pakketje vertraging heeft. Begrijpen wie begrijpen kan

dagelijks exclusieve aanbiedingen tegen kleine prijzen

Ik ben al vele jaren klant en ben nooit teleurgesteld over kwaliteit noch prijs. Doe zo verder graag. Met vriendelijke groeten

Top en gemakkelijk!

Duidelijke omschrijving van de produkten en makkelijk te bestellen. Worden vlot geleverd.

Correcte, snelle en degelijk verpakte levering ! Een aanrader !

Heb niets te klagen over VoordeelVanger.

Ben heel tevreden over kwaliteit, bestelling en levering.

goede producten voor een zeer goede prijs, en ook in de corona tijd snel geleverd.

Ik heb al veel producten gekocht bij de Voordeelvanger en tot nu nog nooit teleurgesteld. Grote Klasse.

alles ok

alles ok tot nu toe en verder geen commentaar aan toe te voegen

Tevreden over het product vond alleen dat het lang duurde voor het pakket werd verzonden.

steeds prima ervaring

prima service

Artikel conform de omschrijving

zeer goed

Duidelijke website ,snel besteld en snel geleverd.

ptima

Altijd tevreden over de service, de levering en de producten

uitstekende dienstverlening

Buiten de voordelige aanbiedingen is deze site een voorbeeld van klantbewustzijn. Dank je chris

Had een klacht van een produkt is opgelost heb een nieuwe opgestuurd gekregen

Ben geholpen geweest bij een klacht heeft een paar dagen geduurd maar is opgelost .

Vlotte en correcte levering.

Ik heb geen negatieve ervaringen , zowel met de bestelde artikelen, als met de leveringen. Alles verloopt vlot en correct! Ik ben een tevreden klant! Doe zo verder. P.S.: ik vond het alleen jammer dat dit jaar de pantoffels van Travelin, die ik vorig jaar kocht dit jaar niet terug te koop kwamen...

Heel goede producten

Verschillende producten al gekocht en waren allemaal in orde Geen lange wachttijden voor levering En alles prima in orde

Product net zoals in de beschrijving. Degelijke kwaliteit, zal er meer bestellen

Vlugge bediening

Vlugge bediening ben heel tevreden

Goed en perfecte levering

Goede en correcte leveringen van bestelling

Heel tevreden

mooie dingen laag geprijsd

Wachttijd duurt niet zo lang Indien problemen direct antwoord op mail

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren