alles naar wens

Ik heb alleen maar goede ervaringen

positief het kan niet beter

snelle en goed aangekondigde levering

De service van Voordeelvanger

De service van voordeelvanger is zeker ok. Vlugge levering, geen problemen met bestelling en/of levering. Enkel van de producten ben ik niet steeds tevreden. Bv. de afdekhoes voor autoruit is echt een flutproduct. Ze zeggen met magneten qua hechting maar die magneetjes zijn zo enorm klein dat bij de minste windvlaag ik er zeker van ben dat de hoes wegvliegt. De verrekijker had ik niet zo klein verwacht maar hij werkt wel. Mijn schouderverband daarentegen, daar ben ik super tevreden van.

Maak een ander wijs, bij Voordeelvanger.nl de laagste prijs!

Prima spullen, netjes verpakt en geleverd op de afgesproken tijd! Perfect

gewoon top

Goedkoop, snel, leuk

De dagelijkse deals zijn telkens heel aantrekkelijk, zet steeds tot kopen aan omdat alles zeer goedkoop is, alles heel snel geleverd wordt. Ik raad het telkens aan mijn vrienden aan.

Vlotte service, goed verpakt, handige betaling

Er is een voldoende aanbod, vlotte levering en alles is goed verpakt. Op de website een duidelijk en voldoende aanbod, makkelijk te bestellen. Ook de service van after-pay is prima.

Goede en snelle afhandeling

3de keer besteld .. nog steeds heel content :)

Heb onderstussen 3 keer een bestelling geplaatst en is steeds op goede manier geleverd. laatste (grotere) bestelling iets trager verlopen, maar toch al na 1 week geleverd. Prima dus !!!

Goede aanbieding voor super prijs, erg snel geleverd

Zoals hierboven vermeld, zeer tevreden

Prima webshop

Leuke deals, snelle levering, kortom een prima webshop

Goede producten en snel geleverd

Producten zijn ok. De levering ging snel.

Goede kortingen

Leuke aanbiedingen met hierna snelle leveringen

Zeer content

Al een paar dingen besteld en zeer tevreden erover.

Supersnelle levering!

Tot nu toe nooit een artikel moeten terug sturen altijd heel tevreden van de qualiteit!

alles wordt goed geleverd aan de klanten

Snelle levering en alles in goede staat

Tot nu roe alle bestellingen perfect en keurig op tijd ontvangen. Verpakking was ook prima en veilig.

Alles werd zorgvuldig geleverd

Alles werd goed verpakt en samen geleverd. Jammer dat de levering wat lang duurde

makkelijk, duidelijk, prima afhandeling

geweldig

zeer goede aanbiedingen aan interessante prijzen

een vlotte levering en goede kwaliteit - ik check graag de aanbiedingen en maak hier regelmatig gebruik van

Goede service en levering.

Steeds snelle levering en duidelijke informatie over de leveringstermijn.

super - onderscheidend

'ALLES' liep vlot, snel, correct,...... Geen enkel opmerking !!!! ALLEEN maar DANK !

Top producten aan een lage prijs

Na de bestelling te plaatsen krijgt men regelmatig updates over de status van de betreffende bestelling. Meestal snelle levering zeld in deze corinatijden

Te tevreden

TopBedrijf om mooie deals te doen!

Zeer mooie aanbiedingen en snelle correcte levering!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren