Heerlijke artikelen aan een eerlijke prijs!

Nog nooit een slechte ervaring gehad, noch met het artikel, noch met de levering! TOPPIE!

Pico bello

Kwalitatief, qua prijs en levering zeer interessant!

snel, correct, goed verzorgd alles in één zin !

meer dan tevreden !!!

I love deze site. Super bediening en aanbod . Correcte afhandeling moest zich al eens iets te retourneren zijn.

Ik ben een tevreden klant.

Ik kreeg voor mijn verjaardag korting,heb daarvan voor het eerst iets gekocht. Was snel binnen en ik ben een tevreden klant.Ik raad jullie bij andere mensen aan.

Correct en een goed product

Artikel is correcte en binnen opgegeven datum geleverd

prima prompte oplossing

Diverse bestellingen werden tot nu toe prompt geleverd en ik was ook tevreden over de prijs-/kwaliteitverhouding. Maar onlangs werkte één artikel niet goed. Zonder discussie of "gedoe" werd mijn betaling onmiddellijk gecrediteerd. Super !

alles thuis en ik zit nog in mijn stoel

ik kan thuis blij blijven

Snel besteld maar ook snel geleverd

Mooie website met aantrekkelijke aanbiedingen. En ook nog eens een prima op tijd geleverd

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en goede prijs.

op tijd en goed verzorgt.

goede snelle verzorging en bezorging.

steeds vernieuwend en kwaliteitsproducten

De service en de manier voor de klant te verwittegenbij levering vind ik zeer correct

steeds vernieuwend en kwaliteitsproducten

Eenvoudig.

makkelijk bestellen goede uitleg goede prijs prima kwaliteit

Al het bestelde op tijd binnen

Ga op dezelfde voet verder.

Top, snelle levering en exact wat ik verwachtte.

Alles was goed gegaan

Alles klopte

Goed geregeld

Alles na bestelling goed geregeld en zeer tevreden wat er geleverd is. Wederom een goede koop bij Voordeelvanger.nl

Betrouwbaar en prijsbewust.

Probleemloos aankopen en levering. Tot hiertoe vind ik deze site betrouwbaar.

alles ok

snelle en goede levering enkel de verzending kost is te duur als je maar 1 item nodig hebt. daarom dat ik soms een item niet koop omdat er 6 € bijkomt

Alles naar wens!

Voor wênag twee zaklantaarns besteld: die voldoen geheel aan mijn verwachting en zijn keurig volgens afspraak geleverd, op zaterdag!

goede zaak

goed product, betrouwbare site en vlotte afhandeling.

snel en goed

De bestelling kwam snel en goed verpakt klasse

Vlug geleverd !!!

Mooi en heeeel snel geleverd.

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering