Snelle levering, mooi artikel

Het artikel werd snel geleverd, ziet er mooi uit, we gaan kijken of het allemaal past.

Supervlot verloop

Het bestellen en de levering gingen zeer vlot. Het product werd op het afgesproken tijdstip geleverd. De producenten zijn van goede kwaliteit en werken perfect!

Gewoon goed

Volgende keer weer bij voordeelvanger

zeer goed bedrijf.

Vooral zo doorgaan met de goede kwaliteit en service.

tevreden

vindt het ok

Goed, snel en een goede prijs.

Goed product

Doorlooptijd is wat lang

top

goed kwaliteit en het zit er mooie uit

Superhandig ! Snel geleverd.

Een tevreden klant!

Snel en goedkoop

Ik vind het makkelijk winkelen en goedkoop Artikelen zijn ook snel binnen

Mooie gordijnen

Mijn ervaring met voordeelvanger is prima, producten zijn goed en op tijd geleverd.

TOP

Product TOP Service TOP Informatie TOP

Heel veel voordelen tegenover andere site die de dezelfde produkten verkopen .

Schitterende dienstverlening

Prima verwerking van de bestelling,merci

Altijd correct

Ik heb nog nooit problemen gehad met wat ik gekocht alles was altijd prima in orde

Vrij laat verzonden, wel goede kwaliteit zoals beloofd!

Mijn bestelling kwam later aan dan de uiterste datum. Een paar dagen langer moeten wachten maar wel goede producten ontvangen naar behoren.

Voordeelvanger heeft een duidelijke website met aantrekkelijke aanbiedingen die snel geleverd worden

Traag in levering

Wel concurrerende prijzen maar de levertijd is uiterst traag. Bij aanbeveling kan alleen ja en nee ingevuld worden maar geen mening zou ook kunnen.

Korrekte afhandeling

Alles Korrekte. Afhandeling

Goede prijs en snelle service

Goed en snel

Bestelling snel in huis

Produkten goed levering niet zo

Zijn 2 dagen thuis gebleven om pakket in ontvangst te nemen om uiteindelijk dan s’avonds iedere keer een bericht te krijgen van post.nl dat ze er niet geraakt zijn Nu na dag 4 is het wel geleverd en op het gegeven tijdstip !! Produkten die geleverd zijn, zijn in orde!

altijd prima in orde.

Als ik wat bestel is het prima in orde.

perfect verloop aangekochte producten

procdukten waren perfect in orde en snelle levering

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren