Een goed product

Product voldoet aan mijn wensen!

Interessante aanbiedingen, vlotte webwinkel.

Gebruiksvriendelijke webwinkel. Maar voor kleine aankopen weegt de verzendkost zwaar door.

bestelling helemaal in orde!!!

Voor de 1ste maal iets besteld bij jullie. Proficiat!!! Bestelling helemaal in orde. Zal zeker en vast nog aankopen bij jullie.

Super tevreden

Snelle levering.

vlotte bezorging

de bestelling is geregeld vlotte levering ook als het retour gaat dan is de terug betaling ook vlot op mijn rekening

als goed

is wat het zegt dat het is

Degelijk, goed en voordelig

Snelle levering en goede service

Wij hebben een draadloze accu compressor gekocht. Een klein onderdeel was kapot en fit doorgeven aan de klantenservice. Vervolgens kregen wij een compleet nieuwe toegestuurd. Ik vind dit een uitstekende service!

Wat een mooi aanbod!

Heel correcte prijs/ perfecte levering - vroeger dan aangekondigd

Wij zijn zeer tevreden met uw werk.

Zoals wij al eerder melden, uw werk en handelen is voor ons goed.

Zeer nuttig en zeer snel geleverd !!

Goede kwaliteit. Alleen een woordje uitleg ontbrak. De knop om de lamp aan te steken is zeer klein. Het duurde een tijd voor ik hem vond.

Levering altijd op afgesproken datum

geen idee

geen idee

Heel veel voordeel

Zeer tevreden.

supervoordelig

topmerken aan topprijzen

Prima product

Goed product wat snel geleverd is.

Alles was perfect geregeld.

Alles keurig op tijd en precies volgens bestelling

correct en snel

respecteren van de levertermijn

Snel en verzorgt bezorgt

Prima zaklantaarn . Makkelijk dat je niet met batterijen hoeft te werken.

Makkelijk, snel, betaalbaar en degelijk.

Het gemak van de snelle levering en het overzichtelijke van de e-mails maakt het winkelen zo plezierig. Ook de prijzen zijn voor iedereen betaalbaar. Vriendelijke groet, Ben Messink.

Snelle en correcte levering

ik ben heel tevreden over de geleverde producten

Snel geleverd alleen jammer dat post nl het niet aan de deur bezorgde

De levering werd aangekondigd, we zijn daar voor thuis gebleven, maar post nl bracht het naar een afhaalpunt zonder dat ze moeite deden om het aan de deur te brengen.

Snelle leverinb

Goed product snel geleverd

Alles wat ik reeds besteld heb bij Voordeelvangers.nl is altijd top.

Ik bestel al laag bij voordeelvangers, en, de beschrijvingen kloppen heel goed met de geleverde materialen. De levering gaat snel. Heel toffe online site.

Mooie prijzen overzichtelijke site snelle levering

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren