Correct

Voordeelvanger doet wat het beloofd. Echte producten!

Goede kwaliteit

Altijd correcte levering

Al 2x besteld, telkens een vlotte en correcte levering!

Is goed gegaan en snel

Great deals - top service

Can highly recommend! Excellent deals - quality service!

Alles in orde

Goede producten voor een goede prijs

Niet de goedkoopste!! Verder wel goed!

Producten zijn goed, maar niet de goedkoopste. Als je goed gaat googlen dan zie je het wel. €4,95 verschil op dezelfde artikel is toch wel veel. Vaak boven de €50,00 gratis verzending, en dan voor 22:00 uur besteld vaak de volgende dag thuis en niet pas na een dikke week. M.a.w 2x €4,95 op een artikel plus voor €50,00 besteld en dan gratis verzending€5,95 scheelt toch samen €15,85 Mn eigen schuld hi. Had ik maar even eerder moeten googlen, verder is alles prima.

Snel en goedkoop

Mooi aanbiedingen

Goed spul goed geleverd

Goeie en snelle levering.

Tevreden over ontvangen spullen.

goede service en begaan met de klanten

pakketje met een anders adres is niet toegekomen laten weten ze hebben een oplossing gezochten onmiddelijk een voorstel gedaan en alles is in orde gekomen gr everaerd

Altijd leuke dingen in promo

lange levertijd

Door problemen duurde de levering veel langer dan gepland

uitstekende ervaring

prima product top prijs en snel geleverd

voordelig

alles perfecte dienstverlening

Betrouwbaar

Geen slechte ervaring met voordeelvanger

Waardeloos

Voor retouren vragen ze nogmaals de verzendkosten. Slecht

Goed maar administratie

Tijdens de bestellingsprocedure merkte ik dat de straatnummer die u had verkeerd was (nooit op een ander nr gewoond) Ik veranderde die in de juiste en toch kwam op de bevestiging weer de verkeerde nr. Ik stuurde u dan terug een mail met verzoek om het pak op het juiste nr te sturen. Toch kwam het pak op het verkeerde nr. Gelukkig kennen we de mensen op het foute nr en konden we ze verwittigen

Betrouwbare en snelle levering.

Ik werd goed op de hoogte gehouden waar mijn pakje zich bevond en het klopte helemaal. Ook binnen de 5 minuten na levering heb ik de mail van ontvangst aangekregen. Dank u!

Goed opvolgbaar en tijdig geleverd.

Vanaf de bestelling frequente en juiste informatie ontvangen. Geleverd binnen de vooropgestelde termijn.

Prima leverdst helaas de bijkomende verzenkosten

Verminderde of geen verzendkosten zou welkom zijn

Goede en snelle levering

Aanbevolen ja

Zij doen wat ze beloven en dat PRIMA

Zeer vlotte levering van de bestelde goederen

Gevarieerde produkten

alles verlopen zoalsaangekondigd

Het aanggekochte product werd geleverd binnen de opgegeven termijn en in uitstekende staat

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren