Snelle levering en goed product

Ik ben heel tevreden over de service, snelheid van de levering en de kwaliteit van het product, ik zal zeker vaker hier terugkeren.

Makkelijk in mekaar te zetten mooi stevig

Ik heb een verkoelend dekbed, zonder hoes besteld. De ene kant is koeler dan de andere. Ideaal voor de zomer.

vlugge levering

Snel voordelig en snel geleverd

Mooi product

top

alles volgens afspraak verlopen

L

Snel bezorgd. De bezorger belde aan.legde het pakje voor de deur en was weg. Dus op onze galerij, kon iedereen het pakje weghalen. Er wo onenigheid hier gelukkig eerlijke mensen. Maar het is wel vreemd, wij deden de deur en hij was al weg. Vreemd hoor. Maar verder ging het prima.

Ouderwets goed en betrouwbaar

Voordeelvanger zegt wat ze doet, en doet vervolgens wat ze heeft gezegd. Blij met een ouderwets betrouwbaar bedrijf.

Aangenaam verrast

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Geweldige aankoop en prima service.

Goede snelle levering

Producten zijn goed met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Info op site is in orde.

prima en erg snel

wat besteld was, is snel (goed aangekondigd) geleverd.

Voordeelvanger vertrouwd en eerlijk

Hoewel zij mij dagelijks proberen te verleiden met leuke deals vind ik voordeelvanger een goede website. Er staan leuke dingen op tegen betaalbare prijzen.

Correct alleen jammer dat je geen contact meer met ze hebt

Geen tijd meer om eens een babbel te doen.Vind ik jammer. Waarom is iedereen zo gehaast. Te gek voor woorden. Mvg Ann

Top klantenservice

Ik kreeg de mogelijkheid om m'n bestelling zonder verzendkosten te kopen. Echter, de code werkte niet. Eén email naar de klantenservice en het was opgelost!!!

Mooie parasol

Mooie grote parasol voor goede prijs. Hem snel alleen op kunnen zetten ook

tijdige levering

telkens na de bestelling een correcte en volgens afspraken geleverd. de producten hebben een voldoende kwaliteit

ik ben al verscheidene jaren gebruiker van voordeelvanger, dat zegt genoeg.!!! heb ook diverse kennissen kunnen overhalen om voordeelvanger te gaan gebruiken.!!!

Mooie parasol voor mooie prijs!

Wederom goede ervaring met Voordeelvanger. Mooie zweefparasol van goede kwaliteit met beschermhoes.

Prima producten

Bezorging volgens afspraak, producten blij mee.

Mooie stof op deze zweefparasol De parasol voet met kunstoftegels is ook erg handig alles was perfect

Goed product, snelle levering

Alles werd netjes op tijd geleverd en het voldoet aan mijn wensen

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd en prima kwaliteit en duiven niet meer op balkon.

Goed Product

Snelle levering en een goed product

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren