Snelle en correcte levering

Makkelijk te bestellen, eerlijke voordelige prijzen, snelle en correcte levering. Minpuntje is de toegang tot PostNl en het feit dat geen exact leveringsuur kan meegedeeld worden (tussen 08:30 en 21:30 is nogal breed uitgesmeerd....)

Snel en goed afgeleverd

Goed en netjes afgehandeld.

Een internetbedrijf.,dat service en prijsvoordeel waar maakt

Zie bovenstaande opmerking!!

Snelle service en duidelijke communicatie

Duidelijke site: snelle levering. Levering goed te volgen en mooi goed product . Helemaal blij mee

Netjes

Leveringen zijn snel en correct.

Kom goede en bruikbare artikelen tegen voor een acceptabele prijs.

goede service

Maar wel een trage leveringstijd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede producten en goede prijs/ kwaliteit

finish protector

heb finish protector bij jullie gekocht, een product waar ik steeds zeer tevreden over was.Ik vrees dat met deze producten iets totaal verkeerd mee is ipv glans geven zij een doffe film Ben dus eigenaar van een heel pak onbruikbare artikels en geld kwijt Graag een reactie aub

Fijne webwinkel

Heb zelf al diverse keren bij Voordeelvanger besteld en altijd keurig op tijd de artikelen ontvangen! Na bestelling krijg je een bevestiging en zodra je bestelling verzonden wordt weer dus je weet precies wanneer de bezorger op de stoep staat. Leuke aanbiedingen en makkelijk achteraf betalen zijn ook zeer positieve onderdelen van deze webwinkel. Ben er erg tevreden over, kan er niets anders van maken!

Teleurstellend

Mega pack wipes besteld zijn doekjes van zijn 3 bij 6 centimeter groot en vraag mezelf af wat je daarmee kunt poetsen?

Fantastische service !

Mijn pakket werd beschadigd afgeleverd (door bezorger postNl). Na tussenkomst van de klantendienst en de beschadiging met foto's te hebben aangetoond, werd het pakket mij opnieuw en gratis terug toegestuurd. Proficiat en bedankt voor de klantendienst en zeker voor mevrouw Liza.

Tot op heden niet positief

Ik heb al een paar maal een formulier retor/ ruilen in Gestuurd heb na ander halve week nog niets vernomen. Valt wel tegen!! Wil graag reactie

super

de prijs is ongelooflijk dit is de eerste keer ik bestel

Komen de afspraken niet na, en zijn niet telefonisch bereikbaar

De bestelling op de uiterste datum niet geleverd en telefonisch niet bereikbaar.

super slecht

Een kapot apparaat leveren, 3 keer een reactie gestuurd maar totaal geen antwoord. Nu maar doorsturen naar de consumentenbond en radar

Goede productaanbiedingen

Al veel gekocht,steeds tevreden geweest...maar als je eens via "after pay "wilt betalen ,kan dat niet door bvb verkeerde geboortedatum volgens hun. Dit is zeer spijtig?!!

correcte service en voordeelprijs

al verschillende keren gekocht bij voordeelvanger en nog nooit een desillusie.

Zie hier onder!!

Het is zeer bijzonder, beste mensen ,hoe jullie het voor elkaar hebben met bestellingen betalingen....zeer de complimenten!! je wordt er toch niet goed van een bestand naam en en een paswoord met alle gekte er om heen; vergaat volledig de lust om ook maar iets te kopen...........Nee dan jullie ....perfect het ga jullie goed ,en vooral zo doorgaan .: Henk van der Waal.

Complumente voor jullie servies in deze moeilijke periode .

Ongeleeflijk dat jullie in zee gaan met PostNL

In hun rubriek laten ze weten dat bij aflevering van het pakketje wi jons Identiteit dienen te overhandigen. Bij aanbieding te veel dat ze bellen en mensen amper de tijd geven om van 1°verdiep naar beneden te gaan. Pakketje lag reeds op de dorpel van de voordeur, niemand te zien. Gewoonweg schandalig en dan maar verschieten dat er pakjes verloren gaan. IK vind het schandalig dat je met zulke firma samenwerkt. Zijn het helemaal niet waart dat ze jullie; vervoer willen laten doen. Doe er aub iets aan want je gaat veel klanten verliezen op deze wijze. Mvg, Leo De Wachter.

probleem met levering via postnl

Hoewel ik op 29/9/20 een mailaankondiging kreeg van levering door postnl op 30/9/20, heb ik tot vandaag 1/10/20 15:30 mijn bestelling nog niet ontvangen. Mindere service in België? 6/10/20 21:26 - nog steeds geen levering. Zelfs geen opvolgmail vanwege voordeelvanger noch postnl.

Goedkope zooi in defecte verpakking

Thermometer voor COVID-19 gekocht, voor accuraat meten van temperatuur zonder contact. Blijkt Chinees waardeloos prul te zijn, woorden als snel en nauwkeurig niet van toepassing. Wat van waarde was is door de pakketjesbezorger al gejat, de batterijen....

De verzendingskosten zijn veel te hoog

Als je bv 2 produkten besteld reken ze dubbel verzendingskosten aan

Geen antwoord op contactformulier of whats-app

Naar aanleiding van een aanbieding die jullie hadden, waarover ik een vraag had en daarvoor zowel het contactformulier als een whats-app gestuurd had, op beide geen reactie mogen ontvangen. Aanbieding dus niet gekocht. Het ging om de wasmand op wielen. Het zou fijn zijn wanneer jullie bij producten ook maten zouden weergeven, zodat iemand weet of hij een bepaald product ook kan plaatsen op een plek waar men dat zou willen plaatsen. Erg jammer dat ik deze nu niet heb kunnen bestellen. Eerdere ervaringen waren prima, maar dit vind ik kwalijk.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren