Scherpe prijzen en snelle afhandeling

Gisteren : bestelling geplaatst en vandaag reeds op een correcte manier geleverd. Prijs Gillette en opzetborstels voor Oral-B tandenborstel zeer scherp geprijsd. Zeer tevreden!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering met betaling achteraf.

Heb de lampen met bijbestelde batterijen zeer snel mogen ontvangen en heb deze eerst mogen controleren alvorens te betalen (betaling mocht achteraf gebeuren). De kwaliteit van mijn bestelling was uitstekend zoals verwacht.

Perfect !

Dank je wel voor de super snelle levering.

Alle mijn aankopen tot nu toe zijn correct en snel bezorgd.

Très professionel ... rapidité, excelent produit, rien a redire

Chaque produit acheté chez vous était excelent , vraiment on peut acheter les yeux fermé

Prima aanbiedingen

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen! De bezorging hiervan had misschien iets sneller gemogen maar dat komt door deze tijd denk ik

Een verademing!

Eindelijk een site die volledig te vertrouwen is met uitstekende produkten tegen een aantrekkelijke prijs. Perfecte verzorging van de bestelling en uitgebreide betalingsopties. Nog nooit een probleem gehad!!

Betrouwbaar

Op en top

Alles keurig op tijd geleverd.

Alles keurig op tijd geleverd .

Vlotte afhandeling

Bestelling en bezorging waren snel afgehandeld

Bestelling netjes geleverd

Netjes op tijd zoals vermeld. Handige website en duidelijk aangegeven.

levering is altijd op tijd

de prijzen zijn prijswaardig

Heel tevreden

Alles naar wens geen probleem met iets

Nette levering iets langer wachten waard.

Zie boven

Betrouwbaar en snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering.

snel geleverd

Ik moet nog afwachten of het werkt zoals het hoort.

Tevreden ... tot nu toe ... te vroeg om kwaliteit product te beoordelen

Vlotte afhandeling bestelling. Levering binnen de week. Product ongeschonden thuis gekregen. (deukjes in verpakking). Bevestiging product door middel van zelfklevende tape. Als die niet goed kleeft, dan wordt ophangen onmogelijk. Als die wel goed (blijft) kleven, dan heb ik geluk.

Mijn product is vandaag geleverd dus nog geen ervaring

Makkelijk en goede producten en meestal op tijd geleverd.

perfekt

Simpel te monteren

Alles verloopt prima, uitstekende opvolging van bestelling betaling tot levering. Als klant houden ze je goed op de hoogte van de levering.

Geweldig mooie aanbiedingen

Heel tevreden

Zoals altijd zeer tevreden over jullie service

Al meerdere keren iets gekocht bij jullie en jullie service is super steeds correcte levering en de prijs kwaliteit is tip top. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Alles verloopt naar wens

Alles verloopt naar wens!!!

Snel

Positief