Alles verloopt naar wens

Alles verloopt naar wens!!!

Snel

Positief

zeer tevreden

ben een tevreden klant heb al diverse keren besteld en altijd van jullie woord en op tijd geleverd

Suuuuuper

Gewenste aankoop . Zeer tevreden . Mvg Sabine

Precies gekregen wat ik bedoelde en ben er zeer blij mee

Goede acties en prijskwaliteit. Snelle levering!

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met voordeelvanger en hun hun acties. Prima service en goede acties.

geweldig goed

ik ben een heel erg tevreden klant dus wat moet ik dan meer zeggen? tevreden is tevreden

Correcte bestelling en goed ontvangen. Vriendelijke postbode. BEDANKT

Ik ben zeer zeer tevreden en en ben gerust als ik iets bestel bij jullie. Lieve

Vlotte bediening !!!

Tevreden over de bestelde artikelen. En snel geleverd op de afgesproken datum. Zal zeker en vast nog gebruik maken van jullie diensten

De bestelling komt snel en altijd correct binnen.

Alles is correct

Ik heb verschillende malen iets besteld en het is altijd correct en in orde.

Kwalitatief redelijk goede producten voor een redelijke prijs

Meestal snel (en conform afspraak) geleverd. Wel opletten: niet alle aanbiedingen zijn goedkoper! Even doorzoeken kan voordeel opleveren.

Snelle en perfecte levering met goede qualiteit spullen.

Snelle en perfecte levering met goede qualiteit spullen.

snel, goed verpakt

kan niet beter

zeer tevreden en gemakkelijk en veilig betalen

Heb reeds verschillen producten gekocht, deze werden zeer vlug geleverd en gemakkelijk en veilig betaald

super

snelle levering en goed produkt

klasse materiaal en inorde

Altijd netjes op tijd geleverd.

Heb tot heden aardig wat dingen besteld en werden altijd netjes en op tijd afgeleverd. Prima tevreden.

Correcte leveringen

Correcte leveringen en service

Betaalbaar producten

Niet zoals anders ,nu licht teleur gesteld in sommige artikels.

sommige dingen van mijn bestelling zijn top maar bv de bad en/of wc steunen van Benson zijn niks waard en trekken maar aan 1 kant aan en zijn dus tamelijk gevaarlijk .

Goede snelle service

Bestelling was best wel snel op Mijn adres en de kwaliteit van het product is goed. Wij zijn erg tevreden

Prima site

Overzichtelijke site met prima aanbiedingen. Service en snelheid is goed.

Heel correct , service top en alles goed verpakt

Goede en goedkope dagdeals

Makkelijk om te bestellen en goedkope prijzen. Snelle levering. Zeer tevreden.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren