Over het algemeen goede ervaringen

Heb positieve ervaringen, alhoewel met deze levering het wel heel lang duurt

goed en op tijd

was goed en zeker op tijd

GEWELDIG

Te vrede van bestelling tot aflevering.

Probleemloos !

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Bij sporadische klachten meteen gratis retour en/of vervanging. Bijna altijd goede kwaliteit. Verzendkosten zouden wel wat lager kunnen of helemaal mogen vervallen boven bepaald totaal bedrag.

Tevreden

Snelle en goede levering.

Prima afhandelingen

Ik heb altijd goede ervaringen hiermee.

Zeer tevreden.

Correct en zeer concurrerend geleverd.

Levering later dan gewend, wel vermeld

Normaal levering kort na de bestelling, nu de dag na de aangegeven uiterste verzenddatum,

PERFECT

BESTELLING EN LEVERING GOED EN PERFECT ZOALS GEVRAAGD

Leuke aanbiedingen

Praktische produkten

Perfect verpakt. Artikelen zijn volgens verwachting

retouren

retouren aanmelden kan wat gemakkelijker verlopen. loopt nu erg stroef, wordt niet binnen drie werkdagen afgehandeld. maar ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst beter zal gaan lopen.

ik ben uiters tevreden van deze firma

ik ben zeer tevreden over de produkten die voordeel ganger levert en de manier die zy vertrekken ;alsook de wyze waarop zy hun waren aan de man brengen bedankt jonny leunis doe zo voort

leuk

voor die prijs is altijd plezier om iets te kopen

Best service

I am very happy with the service. The delivery is also done in the shortest period as possible.

Uitstekende snelle service en afhandeling

Woensdagavond besteld Vrijdagmiddag geleverd Top

Goede zaak.

Betrouwbaar .en snel.

Snelle en adequate levering

Super geregeld.

Bevalt uitstekend

Goeie producten voor weinig geld Snelle levering top

Snelle levering!

Bestellen zeer makkelijk. Wordt goed op ds hoogte gehouden wanneer het produkt geleverd wordt.

Correct en goede producten met de kwaliteit

Al meerdere keren besteld en ik krijg wat ze me ook beloven van kwaliteit. Alleen weinig feedback wanneer de levering is...

Zeer goede levering

Snel en goed

Mooie zonnebrillen, Tweede gratis. Beter dan mijn vorige dure van de opticien.

Schitterend!

Ik heb reeds verschillende keren bij jullie gekocht en ben altijd reeds zeer tevreden geweest!zeer goede service,er wordt rekening gehouden met de vlugge lever tijd en een correcte e-mailcontact.Ik heb gisteren nog een zweef parasol besteld en hoop dat de thuis bestelling net zo goed verloopt als bij de vorige aankopen! Met vriendelijk groetjes!

alles perfect verlopen

Kon niet beter ,sneller , en duidelijker verlopen