Altijd een goede aanbieding

Goede aanbieding voor lage prijs.

Snelle afhandeling!!!

Betrouwbaar

Vanaf bestelling tot aflevering duidelijk en op tijd .!!

Goed, goedkoop, goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Al veel producten besteld en tot nu geen enkele teleurstelling. Ga zee zeker weer bij voordeelvanger bestellen als er iets van mijn gading is

Super producten mooie prijs

super

Alles prima verlopen...

bedankt voor jullie perfecte service...

Prettig en snel

Snel en correct. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Als er iets mis gaat wordt het snel recht gezet. Een vraag over de Denver pad is direct doorgestuurd naar de leverancier. Helaas daar nooit een antwoord op gekregen. Dat was jammer, maat Voordeelvanger treft geen verwijt.

Gewéldig

2 luxe hotelkussens met anti-bacteriële tijk. Onze huidige kussen waren zeker aan vernieuwing toe, maar steeds zo duur en bepaalde kussen voldeden niet aan onze keuze. Deze hotelkussens zijn uitstekend en zijn al in gebruik, zalig slapen !!!

Fijne winkel

Fijne winkel voor niet al te dure spullen maar het enige min punt is je moet minimaal volgens mij 10 dagen wachten

goede service

produkt voldoet volledig aan de omschrijving en werd geleverd binnen de vooropgestelde termijn

Betrouwbaar

Snelle levering uitstekend artikel

Rimpelloos

Alles verliep naar behoren Levering zelfs dagen vroeger als verwacht

levertijden zouden korter kunnen zijn

Prima ervaring

Als ik iets bestel heb ik het bijna altijd binnen 14 dagen of eerder.

Heel tevreden

Prettig geregeld nergens problemen mee heel goed site.van mij een 9.5

De artikelen zijn goed tot zeer goed. Alleen de bezorging is wel langzaam.

Geweldig snel

Vandaag mij bestelling binnen gekregen. Heel snel vooral met deze hit. Gelijk in gebruik genomen. Bedankt ik bestel zeker nog weer eens iets

Tevreden

Tot nu toe heel tevreden.

Altijd tevreden

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij voordeelvanger.Prijs,kwaliteit is zeer goed.Korte verzendingsinstructie.

altijd goede deals

Altijd goede deals en goede levering

Geen enkele opmerking, prima levering en verpakking en mooie goederen.

Tevreden klant

Wij hebben een klein probleem gehad met de levering die ergens anders was af gegeven. Men zou een handtekening van de klant moeten eisen. Tenslotte is het in orde gekomen, maar met veel tijd verlies. De producten zijn in orde en wij zijn tevreden

correcte prijsvriendelijke producten

Tevreden

Steeds tevreden over mijn aankopen en de levering.

Steeds correcte leveringen

Steeds correcte leveringen , van voordeelvangers. NL Dagdeals aan voordelige prijzen !!!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren