Absoluut de top.

Snelle bezorging van de artikelen, zelfs sneller dan verwacht. Artikelen steeds in prima staat. Ju!llie zijn top. Proficiat.

Beter kan het echt niet,uitstekend

Alles uitgevoerd zoals beschreven en aangekondigd

Low cost verdeler waarmee ik nog wel scheep wil gaan,en aanbevelen aan anderen

Snelle levering, conform verwachting

Levering van de spullen was conform hetgeen op de site beschreven is.

Levering perfect op de tijd zoals aangegeven.

Inhoud van de dozen klopte precies volgens de bestelling !! Levering prima op de afgesproken tijd. Kan niet beter,

Tevreden

Snel geleverd , zeer vriendelijk en behulpzaam

Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van het product.

Zeer tevreden Maar krijg ik mijn ander artikel nog en wanner

Mijn bestelling was heel snel en correct geleverd als ook de fout die ik had gemaakt in het leveringsadres werft onmiddellijk recht gezet

Een mooie E-mail winkel,en kijken wanneer je tijd hebt.

Ik ben tevreden .

Heb deze aangekocht om in het donker op grotere afstand alles waar te nemen.

snelle levertijd

jullie zijn prijs waardig

Super aanbiedingen en aflevering

leuke aanbieding

netjes verpakt , verzending kan sneller

Goed product en prima prijs!

Es Hermans banksaldo precies zoals voorgesteld. Prijs is zeer concurrerend. Ben dik tevreden over snelheid van leveren. Wordt goed geïnformeerd over het proces van levering.

onvoor stelbaar goed en goed koop

Heel veel aanbiedingen ongeacht welk product vele malen goed koper en word duidelijk aangegeven na de bestelling direct een bevestiging en hoeft niet te betalen voor het ontvangen product geleverd is ,kortom een goed en snel bedrijf met grote kortingen.

Vlot en snel geleverd

Zoals steeds een vlotte levering. Jammer wanneer je meer dan 1 product koopt ze het in 2x leveren. Dan kunnen ze uiteraard 2x verzendkosten aanrekenen ook al bestel je alles dezelfde dag. Voor de rest absoluut correct. Guy Saindenis

Goede ervaring

Kan niks van bestelling in winkelwagen zetten

Kan van polo's geen kleur of maat aanduiden en ook niet het toestel mosqiuto killer? ik wil graag bestellen ... Ik kan nu geen aanbeveling geven ook niet meer sterren...

Goede producten aan een voordelige prijs!

Correcte levering!

zeer goed

ik had het al 50 jaar moeten hebben

juiste en vlotte levering

telkens een vlotte en snelle levering van het bestelde artikel

Goed geregeld

Als voordeelvanger over gaat op 24 uurs levering dan is het helemaal top.

Absoluut super!!

Héél snelle levering, sneller dan in de advertentie staat, top!!

nooit geen klagen

leuke gadgets voor een leuke prijs vriendelijke klantenservice

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren