Mooie deals.

Fijne afwikkeling van de bestellingen ..wel nu lange wachttijd..

Ik heb al vaak besteld goede en fijne ervaring.

goede service

bestellen en binnen een paar dagen geleverd. Prima.

Ben zeer tevreden over mijn bestelling

Komen afspraken na, geven duidelijke richtlijnen

Goede service, berieikbaarheid. Link om bestelling te volgen

Zeer goede ervaringen

Snel geleverd, goede aanbiedingen. Zeeeer tevreden

Heel netjes afgehandeld

Ik had per vergissing 2 stuks besteld i.p.v. 1 stuks pakket hoeslakens. Na mij reclameren is dit gewijzigd naar 1 stuks en kreeg ik de volgende dag mijn teveel betaalde terug gestort op mijn rekening. Daarvoor mijn hartelijke dank.

al lang klant

al lang klant en tevreden

duur

waarom duur je betaald bijna 6 euro verzend kosten en dan nog BTW ik kocht 2 joging broeken 24 euro maar nu 32 euro en dan moet ik ook nog minste's 2 weken wachten waar je normaal bij een ander 1 dag wacht dus voor mij worden de Reviews gekocht zo veel goede rekatie's

alles goed bij een besteling

alles word keurig geregeld

super

als je iets besteld is de leverings datum correct prima bedankt

Het duurde lang voor het kwam maar is oke

Eenvoudige orderplaatsing, aflevering volgens afspraak, duidelijke informatie, traject van aankoop tot en met aflevering goed te volgen en alles zoals wordt beloofd.

Goede kwaliteit en correcte afhandeling.

Goede kwaliteit en correcte afhandeling.

super

.......

Vlotte, correcte levering

Net een bestelling ontvangen van 4 hoeslakens. Voelen goed aan maar heb ze nog niet gebruikt.

Klein maar fijn apparaat

Apparaat is een stuk kleiner dan ik dacht. Maar werkt verder goed en simpel

Redelijk snelle levering en goede betalings voorwaarden .

Correcte afhandeling

Prima levering.

Altijd in orde

Altijd in orde

Snelle en correcte levering. Lage prijs.

Nog nooit problemen gehad bij een bestelling bij jullie. Mijn oude adres stond bij mijn bestelling en jullie hebben zonder problemen de verandering uitgevoerd en juist geleverd.

Prima geïnformeerd, goede en snelle levering

Exact wat ik bestelde.

Snelle levering van de gevraagde producten. Netjes en veilig verpakt zonder al te veel tarra-ballast.

Ben tevreden

gewldig