Doen wat ze beloven

kan beter

algemene ervaring is positief alleen de verzending zou wat sneller kunnen

Mooie aanbiedingen tegen goede prijs, nette service.

Al n aantal keren wat besteld. Altijd op tijd en goed verpakt verzonden. Laatst gebeld met vraag, goed geholpen.

Prijs-kwaliteit is dik ok. Wel lange levertermijnen.

Uitgebreid productgamma tegen zeer concurentiële prijzen. Enig minpuntje is de tamelijk lange levertermijn.

ben tevreden over mijn aankoop

onduidelijke gebruiksaanwijzing, via filmpje YouTube wat duidelijker geworden. Voor het doel van de aankoop voldoet hij, maar kon ook bij de Blokker een originele ontstopper kopen voor veel minder. Het is maar wat je wil en hoe vaak je het gebruikt.

Snelle en duidelijke reactie hoe e.e.a. te retourneren.

VoordeelVanger.nl is een grote **********bende!!!

Onbegrijpelijk!!! Desinfecterende gel voor € 14,95 (zogezegd nog met 50% korting!!!!!) Normale prijs € 2,99 !!!!! Dus: AFZETTERS !!!!! Dit noem je MISBRUIKMAKEN VAN DE SITUATIE !!!

Perfect! Niets op aan te merken

Mijn bestelling kwam zelfs nog voor de aangegeven datum. Perfect gewoon.

altijd zeer goed

Perfecte leveringen en verzendingen !

Mooi product, snelle levering.

Altijd alles in orde.

Altijd alles in orde.

bestelling op tijd geleverd en produkten zijn goed

zeer goed

Zeer correcte nasurves

Ik kreeg na transport een beschadigd product. Na het opsturen van de foto's kreeg ik dadelijk mijn geld teruggestuurd, inclusief verzendingskosten .

Goede sevice,kwaliteid en goedkoop

Zeer goede ervaring met levering,raad vrienden deze site aan

Zeer goede kwaliteit en prijs.

Ben heel tevreden over alle producten die heb besteld. Heb verschillende personen aangeraden om er ook gebruik van te maken.

prijs kwaliteit

prijs kwaliteit , snelle levering , goede producten echt een aanrader.

Enige nadeel is soms een te lange wachttijd van levering,

Correcte en snelle levering

Betrouwbare patner

Goed altyd stipt en correct

Goede ervaring

Mooie producten

Mooie producten voor een mooie prijs en nooit Geen problemen met levering.

Goede aanbiedingen

Af en toe kom ik er doorheen met toch redelijke prijzen incl. kosten

Altijd tiptop in orde!

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

deal zoals aangeboden uitgevoerd

wat aangeboden werd is ook wat ik gekregen heb : deal stipt en correct uitgevoerd

uitstekende gunstige aankoop

Ik heb een flexibele tuinslang gekocht. Zo gauw de slang gevuld is met water, wordt hij uiteindelijk 15 meter. ideaal om de tuin in droge perioden te besproeien.

De service was fantastisch

Eemnesserweg 11 -3