Wat ik besteld heb is geleverd

Geen klachten over de bestelling, wel vind ik de bezorgkosten aan de hoge kant en duurde het wat langer voordat het pakje bezorgd werd, maar dit is misschieten wijten aan de drukte met de pakketbezorgers in deze bizarre tijd.

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering en goede service

Punctuele afhandeling

Vrijwel altijd tijdige levering. Als er iets heel af en toe niet klopt, wordt er gereageerd met nalevering van een compleet product als dat nog voorradig is.

tevreden klant

artikel voldoet aan de beschrijving

Prijs kwaliteit

Super, leuk winkelen

Beste online shop ever

Snel en correct

Snelle levering en correct product

IK HEB NOG NOOIT GEEN PROBLEMEN GEHAD

ALTIJD OP TIJD GEEN BESCHADIGINGEN

Alles werkt altijd perfect en zïet er goed uit.

zoals het hoort.

Ruime keus voor de consument. En een vlotte bediening.

Geen factuur

Alles goed ontvangen, maar ik heb geen factuur gekregen die ik nodig heb om van de garantie te kunnen genieten. Ik hoop dat dit nog in orde gebracht wordt.

goede levering van het product en een goede prijs en levering als afgesproken

prima voor alles.

nog niks ondvangen

nog niks ondvangen

Ik ben zeer tevreden. Ondanks met de ellende van het corona virus. Is het toch snel bezorgd. Ook wat ik er heb gekocht voldoet aan de beschrijving.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. Vlotte, snelle en eerlijke service.

Prijs kwaliteit goed

alles correct verlopen

Gelieve mijn adres aan te passen: Koutermolenstraat 72 B9111 Belsele België

heel goed

goed product,ongelofelijk goedkoop

Top enorme goede service zeer tevreden

Prima en snelle levering!

Enige minpunt was dat ze het item wat er stond niet op voorraad hadden. Terwijl het wel op de site stond. Maar hier kreeg ik netjes een mailtje over. Ik kon het item in een iets andere variant krijgen of mn geld terug. Ik heb de andere variant besteld en deze was binnen een paar dagen binnen. Al met al een prima ervaring, weer!! Keep it up!!

goed op de hoogte gehouden van de afhandeling

ik ben tevreden van de afhandeling van mijn bestelling en begrijp ook de vertraging wegens corona

Zeer goede service

Levering sneller dan verwacht

goede deal

goede kwaliteits prijs verhouding

Dreft geeft een prachtig resultaat!!!

Ik koop hier steeds mijn vaatwastabletten en ben altijd al zeer tevreden geweest! Ook de prijs is een groot verschil tegenover in de winkels. Geef mij maar voordeelvanger.nl!!!!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren