Tevreden

Ik bestelde al veel via jullie en was nog maar 1 keer teleurgesteld. Een aanrader jullie site.

Altijd alles perfect in orde

Betaalbare en goeie site , behoorlijk snelle levering ook in deze covid 19 periode.

alles op zijn tijd + goede kwaliteit

100% ok

Supersnelle levering

altijd tevreden !!!

soms zijn er toch mooie dingen te koop en aan sterk verminderde prijs! Zelf kijk ik dan ook wat ze nu of dan in de aanbieding hebben! Altijd interessant!!

het is goed

Niet altijd kwaliteit

Kwaliteit van bepaalde artikels laat soms te wensen over. Daarom dat ik me nu meestal beperk tot verbruiksgoederen van een gekend merk

snelle levering in deze moeilijke tijden

Super tevreden

Ik ben heel tevreden

Snel

Fijne site met leuke aanbiedingen en snelle levering

Gewoon snel en correct

Gewoon goed en snel

goede service en vlugge levering

na mijn vlotte bestelling werd ik zeer vlug gemaild dat er geleverd zou worden na 10 dagen maar de levering ging reeds door na 4 dagen dus is er een goede service daarom bedank ik jullie

groot divers aanbod

ik koop hier regelmatig en steeds tevreden

Goede info gehad

Positieve info en levering

tevreden

handige producten en goede afwikkeling maakt mij een tevreden klant.

Alles prima

Snel geleverd en goed verpakt

Gewoon perfekt

De materialen ,die redelijk goedkoop zijn worden op een snelle en perfekte manier geleverd;Proficiat!Doe zo voort!

Prompte en correcte levering

uitstekend

Levering volgens afspraak. Produkt zoals verwacht en besteld

perfecte service en snelle levering zoals afgesproken

de datum die vooropgesteld was perfect nagekomen

Goede klandvriendelijke afhandeling van je bestelling

Zie bovenstaande.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Bestellen op de site was heel eenvoudig met diverse betalingsopties. Levering was zeer snel, zelfs in deze moeilijke tijd!

Correcte service van bestelling tot levering

Verschillende bestellingen reeds gedaan en steeds correcte verwerking. Prijs kwaliteit ook steeds ok.

Alles op tijd geleverd

Alles word goed afgeleverd

correcte levering

Eenvoudig te bestellen en een correcte levering. Levering duurde iets langer dan de gestelde levertijd, maar dat wijt ik aan corona. Puik tevreden.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren