Wat beloofd werd, werd geleverd

De producten die geleverd werden waren conform wat op de aanbieding stond. Kwaliteit is goed voor een zéér aantrekkelijke prijs. Levering binnen de afgesproken tijd, ondanks covid-19 pandemie.

Al de 2 de maal gekocht dus geweldig

Altijd zeer correcte en snelle service!

Correcte en snelle service

Toppie

Zeer vlotte bediening .. top

ik ben zeer tevreden op deze firma snel leveren goede prys zeker vat baar voor nog bestellingen

ps zou u zo vriendelyk willen zyn van my deze uw rekening nummer langs deze weg te willen mede te delendan kan ik het bedrag van 42;85euro te storten op uw rekening; het nummer vind ik niet dank by voorbaat met de meeste hoogachting jonny leunis

heel goed

Mag wel sneller

Middels uw website spullen besteld, helaas kunnen en worden orders niet te samen gepakt en afgeleverd nu is er na een paar dagen de 1e order binnen en ben ik nog wachtende op de andere(s) erg vervelend als koper, je betaald direct ten slotte en ik wacht nu al een week op de eerste order, slecht service level, en teleurstellend.

Alles op tijd

Alles naar wens en op tijd verstuurd en aan gekomen

Bestelling was goed omschreven en klopte perfect bij het uitpakken

Mijn bestelling werd vlot geleverd, behoorlijk voor de uiterste levertijd en voldeed aan de verwachting. Ik ben er blij mee.

Altijd vlotte afhandeling

Aanbiedingen altijd heel overzichtelijk

Geen problemen ondervonden.

Goede service.

Prima, alles volgens afspraak.

Prima, alles volgens afspraak, alleen de orderbevestiging heb ik gemist.

Leuke prijzen

Snelle bevestiging van besteld artikel, snelle levering en leuke prijs!

super gemakkelijk bestellen

bestellen is gemakkelijk en snel

zeer goede en vlotte bediening

tip top in orde

Prima artikelen, prijs/kwaliteit klopt altijd!

Goede producten

Goede producten, mooie kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

lekkere koopjes maar wel even geduld hebben

verschillende shirts en sokken besteld, alles pierre cardin en is prima geleverd. Je moet wel even geduld hebben want het is niet de volgende dag binnen. Staat wel bij de advertentie maar wachten is nooit leuk

Goed product op tijd geleverd

Fietszadel voelt goed aan. Bij bezorgmoment blijkbaar te lang moeten wachten; paar dagen later (ivm Paasdagen) bij DHL-punt alsnog kunnen ophalen.

degelijk produkt

goed product maar lang wachten op levering 14-4 thuis

vlotte afhandeling

alles ok, vlotte afhandeling en levering

Alles tip top in orde

Subliem

correcte leveringstermijn

Goede info maar kan nog ietsje beter daar men geen gevoel heeft van het product in kwestie. Voorbeeld aangekochte bakken om tuin- gerief zoals kussens tuinset in op te bergen zijn nogal ligt van uitvoering. Het zag er op foto veel sterker uit, zeker niet verplaatsen gevuld.

Zelfs in corona tijd werkt voordeelvanger picobello.

Heel tevreden.

Goede website en zeer duidelijk

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren