Snel en correct mail verkeer 👍

Goedkoop en snel

Ik had ariel pods besteld. Ze zijn zoals het moet. Ze zijn dan ook nog eens voordelig en waren snel in huis.

Goed ontvangen

Goed ontvangen alleen kwam de bezorger twee uur te laat, jammer

Ik krijg wat ik bestel,goede spullen

Netjes behandeld,fijne spullen en komen afspraken na.Super.

Alles op tijd

Nooit te klagen

Levering zoals afgesproken.

Levering was oké. Toestel is op het eerste zicht prima. Eerste test met stofzuiger is geslaagd. Hopelijk kunnen we lang van het toestel genieten.

vlotte bestelling

vlotte levering en gunstige prijs

Juiste informatie en strikte levering

Steeds goede producten. Redelijk snelle levering .

Mega super goed.

Zeer goede aankoop ben zeet tevreden. Goede prijs kwaliteit. Zeker aanbeveling waard.

Snelle en correcte levering

Reeds meerdere zaken besteld en altijd netjes afgeleverd

snelle levering en artikel is conform afbeelding en omschrijving

Altijd snel of volgens afspraak geleverd.

Communicatie is ook altijd voldoende

onberispelijke en snelle levering aan een betaalbare prijs

Bestelling werd, ondanks Corona problemen, snel geleverd en in een onberispelijke staat. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs was zeer mooi.

Altijd goed ingepakt en het wordt geleverd op de tijd die aangegeven wordt. En het product is altijd top. Zeer tevreden klant hier hoor.

Heel goede ervaring

Vlotte verzending. Mijn huisgenoten vonden de artikkellen heel aangenaam om te dragen en zeer goede kwaliteit .

Past perfect

Past perfect goed kwalitatief

Niet alleen woorden maar ook daden

Bij onduilijkheid van een bestelling heb ik gebeld. De dame die ik aan de lijn had heeft meteen het e.e.a. uitgezocht en voor elkaar gemaakt. Dat is pas service.

Zeer snelle levering en correct afhandeling!

Vlug en correct

Alles verloopt super vlot.

super

mooie produkten en snelle levering

zeer goed

Geen problemen

Positief

Netjes ingepakt en snel geleverd. Goede ervaring

Snel en goedkoop

Superprijzen met snelle levering

Beste service die je kan krijgen

Heb maandag besteld en woensdag mijn pakker ontvangen met een mooi berichtje op mijn pakket als volgt: geniet van je aankoop helemaal top super tevreden over mijn product

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren