top geregeld

Alles is tot in de puntjes geregeld

Zoals beloofd

bestelgemak én voordeel!

Ik heb een aantal sets broekhangers besteld bij Voordeelvanger.nl. Broeken, daar heb je er altijd meerdere van en ze nemen zo ontzettend veel ruimte in in je kast! Nu niet meer met deze handige hangers, superpraktisch zijn ze! Ik had deze hangers al bij Bol.com gezien, maar daar vond ik ze te duur! Voordeelvanger.nl heet niet voor niets zo: hier was ik meer dan 6 euro per set minder kwijt! Daardoor twijfelde ik niet meer en heb ik meteen besteld! Dank zij de achteraf-betaalmethode kon ik alvast wat meer hangers inslaan. Ongelooflijk hoeveel ruimte ik nu in mijn kast overheb!

Altijd perfect

Heb nog nooit problemen gehad bij bestelling of levering ,gewoon tip top

vlot verloop

Correcte kevering

Heel tevreden

snelle, correcte levering

De gordijnen waren precies zoals verwacht

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden.

zeer goede service

alles ontvangen zoals gepland

Ze leveren goed en snel

Ik beveel principieel nooit iets aan, maar zal wel positieve ervaringen vertellen als het ter sprake komt. Dat geldt ook voor voordeelvanger

prachtig

Netjes op tijd en alles in goede staat ontvangen.

Netjes en op tijd geleverd

zeer tevreden

goede producten aan interessante prijs

Moest wel informatie vragen na bestelling. Ik ontving nl. Geen bericht omtrent geplaatste bestelling. Het bestelde inmiddels ontvangen

Goede producten en snelle (meestal toch) levering.

Zendingen verstuurd via bpost komen snel, en worden met de nodige souplesse geleverd. In het verleden werd er ook blijkbaar al eens gewerkt met NLpost of PostNl : dat was een iets mindere ervaring.

Ik ben heel tevreden van jullie dienste

Eenvoudig besteld en goed verpakt thuisbezorgd.

Er zijn altijd wel interessante artikelen op de site aanwezig voor een goeie prijs. Overzichtelijke site waar alles eenvoudig is te bestellen. Enige minpuntje is dat de levertijd meestal ietsje langer is dan elders maar voor mij geen probleem. De bestelde artikelen zijn verder altijd goed verpakt.

Voordeelvanger heeft een goede en snelle service

Ik ben heel tevreden met voordeelvanger ! Ze hebben goede deals tegen heel betaalbare prijzen ! Ook hoef je nooit lang te wachten op je bestelling wat ook heel fijn is ! Kortom een aanrader !!!

Ik heb geen problemen

Mooi aanbod met mooie prijzen!

Degelijke kwaliteit en correcte levering

Goeie service en mooie spullen

Ik ben er tot nu toe heel blij mee

alles correct afgehandeld

Kon de afhandeling van begin tot levering volgen en werd ook volgens de gegevens uitgevoerd.

zeer goed, een cijfer 9

uitstekend

Super service

Op de bevestigingsmail zag ik dat ik de verkeerde gordijnen, ringen i.p.v. haken, had besteld. Binnen een half uur had ik een mail gestuurd met de vraag of het veranderd kon worden, dat was op een zaterdag, op maandag kreeg ik een mail dat het was aangepast.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren