Snel, makkelijk en voordelig bestellen

Goede keuze uit wekelijkse aanbiedingen. Gemakkelijke website en eenvoudige betalingsmogelijkheden. Prima!

Precies zoals op de foto is weergegeven.

Snel geleverd ! Op tijd!

Goede webshop! Betrouwbaar en snelle levering! 🔝👍

Snel en goedkoop

Met goed zoeken en vergelijken kwam ik toch bij voordeelvanger uit

redelijk

gewoon

Goede kwaliteit.

Komt leveringsdatum na en prachtige service en kwaliteit

uitmuntend

zeer goede kwaliteit. zeer goede prijs. uitstekende service.

tot nu toe goei ervaring

alleen vandaag was ik niet zo blij toen ik mijn pakket ophaalde was mijn pakket open dat heb ik ervaren vandaag en vond het minder leuk.

BRIL

Neem die bril weg, ik en 2 andere personen hebben hem getest we zien er nog minder mee WEG ERMEE. NB: ligt al in de vuilbak.

Snel en goed

Snel en een bedrijf

jullie zijn snel met levering.

Redelijk van prijs en hoeveel men bestel de verzending kosten blijft het zelfde dus jullie klanten het fijn en ik ook. Hartelijke groeten Ruddi Verkoyen.

Goede prijs voor deftig materiaal. Bestelling en compensatie kan beter.

Bestelling was wat laat . Het werd wel gecompenseerd met een 10% bon , die niet werd aangenomen bij een volgende bestelling. .

Prima prijs en stipte bezorging

Zo gemakkelijk en probleemloos hoort een internetaankoop te worden afgehandeld

In orde

Bestelling toch nog geleverd

Altijd super service

Snelle levering, vele interessante koopjes, makkelijk betaalmogelijkheden

super goed

goed producten jammer dat de verzending zolang duurt vergelijk met andere web schop groetjes Bouzid Farid

Leveringen ok, producten niet altijd

Niet alle producten voldoen en soms zijn ze zelfs goedkoper op een ander, dus check altijd eerst even het internet. Voor mij persoonlijk zijn de sleutelkluis, de draaiende duster en de led buitenlamp (met 3 verlichtingshoeken) dikke prul en werken niet of onvoldoende zoals beschreven.

korting krijgen kost heel veel tijd om alle fouten van vv recht te zetten

Een nieuw account dat ik voor mijn werk aanmaakte wordt voor de helft verwisselt met het account van mijn partner. Declareren van de rekening bij mijn werkgever wordt onmogelijk. De toegezegde korting wordt geweigerd. Het kost eerst een half uur om alle data goed in te vullen en na de bestelling nog een kwartier om de data telefonisch goed te laten zetten. Genoeg ergernis om je dag mee te laten vergallen, maar goed: ik kan kiezen mij hieraan niet te ergeren.

Leuke koopjes reeds gedaan

We hebben hier al leuke koopjes kunnen doen.

Product niet geleverd, fout van DHL

Zaklantaarn besteld bij Voordeelvanger. Bezorgd door DHL. Niet thuis, dus volgende werkdag afhalen. Helaas, product blijkt niet te traceren. DHL wijst naar Voordeelvanger en Voordeelvanger naar DHL. Na meerdere dagen navel staren en heb ik zelf maar aangegeven, dat ik graag mijn aankoopbedrag retour wilde. Dat heb ik snel gekregen. Ik heb er zelf wel heel veel actie op moeten ondernemen om dit voor elkaar te krijgen. Mijn ervaring met Voordeelvanger is eenmalig en niet positief. Ik bestel er niets weer.

Heel ontgoochelend product

Ik bestelde twee extra grote inklapbare wasrekken. De levering gebeurde vrij snel. Aan de verpakking was te zien dat het niet om een nieuw product ging. De dozen waren ingedeukt en lichtjes vochtig. De foto's op de dozen waren helemaal afgebleekt. Het leek wel alsof het producten waren die al 20 jaar ergens in een magazijn hadden gelegen. Bovendien bleek dat het een heus bouwpakket betrof met allemaal losse onderdelen. Ik ben hier 2 uur zoet mee geweest om het geheel in mekaar te steken, welteverstaan voor één wasrek! Nergens stond vermeld dat het zelf te monteren was. Ik voel me bedot. Absoluut geen aanrader.

Steeds correct geleverd

Steeds correct geleverd

Goede prijs en best snel verzonden.

Snelle levering en goede bezorging.

Het product werd snel geleverd en goede kwaliteit product. Zéér goede bezorging.

Een site met geweldige aanbiedingen voor elk wat wils!

Produkten van goede kwaliteit tegen een goede prijs met eenvoudige betaalwijze.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren