Bestelling / betaling liep correct. Track en trace ook. Niet lang op moeten wachten

Groot assortiment van artikelen.

Goede kwaliteit en snelle levering.

prima aanbiedingen

geweldig en snelle levering

alles prima

alles op tijd en goed in ontvangst genomen, lage prijs

Correct

Snel, duidelijk mailcontact

Ariël poes

Product in goede en snelle orde ontvangen

geweldig die koopjes deal

alles komt mooi aan netjes mevr Lagarde vr groet

Dat er goede ervaringen mee heb.

geen klachten

zie boven

Aan te bevelen verkoper

Goede beschrijving artikel, uitstekende "Trac&Trace" communicatie. Mooie kortingen.

heel goed

Is een aanrader,alles goed

Goeie site snelle levering👍

tip top in orde

heel blij, ondanks bpost al dagen stuurde dat ze gingen leveren en ik het niet kreeg, gisternamiddag stuurde ze dat ze vertraging hadden

Vlot en op tijd geleverd

Zou nogmaals bestellen. Ging vlot

Handig

Soms nuttige aanbiedingen

Voordeelvanger.nl maakt naam waar.

Nooit gedoe; vlotte afhandeling en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

kwam zoals verwacht!

Ik heb de reclame gezien, besteld en betaald. Wachten en nog eens wachten. Uiteindelijk kwam het. Als Ik dit niet hoeft in te vullen, had Ik het vanuit mijn postbus opgehaald.

super

heb al verschillende keren besteld en alles dik inorde. Heel tevreden klant

Snel en tevreden

Snel en tevreden betaald en gekregen is al veel.

Tof en zeer snelle afwerking

Heb goederen besteld en daarvan was er één die mij niet beval. Normaal zou het drie dagen duren tot ik een antwoord zou krijgen maar na een dag kreeg ik hun antwoord al.

Vlotte afwerking

Op sommige producten wachten duurt redelijk lang, ,mijn laatste bestelling was er op een week, mijn vorige bestelling is nog steeds niet geleverd ???

TOP

Geen een zo’n internetwinkel is zo correct en zo vlug van bediening Prachtig bedrijf doe zo verder😜👍👍

uitstekend

product snel en goed ontvangen en voldoet aan de beschrijving

Leuke producten

Eemnesserweg 11 -3