Snelle bezorging.

Besteld en snel bezorgd

Vlugge levering

Zeer vlugge levering , nooit problemen gehad

Betrouwbaar!

Tevreden maar..... eveneens 'n beetje onblij.

Ik heb en moet twee keer bestellen omdat men kunnen et aantal niet combineren ondanks het feit van die combinatie die Voodeelvanger heeft opgezet, jammer is dat en dus, moest ik opnieuw terug op de site de tweede liet bestellen... twee keer dus in verzendkosten, voor de Duracell batterijen.

Steeds vlotte levering.

Professionele behandeling.

Product precies wat afgebeeld staat beschrijving klopt allemaal en snelle bezorging met een prima service.

Super goedkoop, en uitstekende producten

Jullie motto is dat jullie niets verkopen wat jullie zelf wat jullie zelf ook niet zouden willen kopen. Dat motto Klopt helemaal jullie producten zijn van hoge kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit

Voordeelvanger is steeds correct met vermelden van levering , productomschrijving enz.

Tot nu toe alles op tijd geleverd.

Ik heb voor het eerst hier een bestelling gedaan. En mijn ervaring is positief. Je word netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het is goed ingepakt en het was op tijd geleverd. Nu wacht ik op mijn volgende bestelling!

Ik ben correct geholpen. Alles goed geregeld Ver zending van mijn product helemaal Gpoed gegaan.

Steeds op tijd geleverd en product voldoet aan verwachtingen, Goede prijs kwaliteit

prima service

tijdbestek bestelling t.o.v. aflevering; prima

UITSTEKENDE SERVICE

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Goede site,snelle levering tegen gunstige prijzen

Hele goede ervaring,met de site en track en trace

5 bestellingen verder en elke keer zeer tevreden.

Uitstekende en snelle service.

Klare verstaanbaare webstite, kwaliteitsvolle producten, snelle levering. Nog nooit een minpuntje ervaren.

Doet wat er beloofd wordt

Regelmatig interessante aanbiedingen. Nog nooit teleurgesteld.

Ik voel me bedroeg

Ik heb een besteling geplaatst en gelijk moet betalen, echter die bestelling is niet bezorgd. Ik heb verschillende emails gestuurd en uiteindelijk de bericht dat ze de besteling niet terug kunnen viendenen dat mijn geld terug zal krijgen na 15 dagen. Om te betalen moet je gelijk doen, maar om terug te krijgen 15 dagen plus de tijd dat de bestelling is geplaats ongeveer 1 mand. Wat ik erg vind is dat ik de dingen die ik heb besteld graag wou hebben.

Slecht

Ik heb mijn product niet ontvangen, terwijl ik wel betaald heb, ze geven geen antwoord, ik heb meerdere keren gemaild.

Goeie service

De bestelling werd vlug en veilig geleverd

Prijs kwaliteit

Het artikel was aan een zeer gunstige prijs de kwaliteit was top.

Ze zijn heel goed bezig bij voordeelvanger.nl.

Snelle levering na aankoop datum, goed verpakt

Goede service,klein puntje van kritiek levering duurt iets te lang,voor de rest hele maal top

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren