Topaanbieding!!!

Had al veel langer de oude TL-lampen moeten vervangen door LED TL-lampen. Dankzij VoordeelVanger heb ik tegen een prachtige prijs al mijn 20 oude TL-lampen kunnen vervangen.

snel goed en voordelig

A

A

Alles correct verlopen. Bedankt

Goede levering en kwaliteit, geen probleem bij het verzenden

Alles tip top oké

Alles oké zoals het moet.

ok !

alles ok, en zonder problemen, berichten, steeds spoedig antwoord, ....

MOGELIJKHEID TOT VOORDELIGE AANKOPEN

JE KRIJGT INTERESSANTE AANBIEDINGEN EN DE LEVERING VERLOOPT VLOT

Positieve ervaring

Super content

Super content van de mega deal.

Zeer goede communicatie vanaf aankoop tot en met levering

De aankoop werdt zeer vlug verzonden en de levering werdt ook zeer goed gecommuniceerd

Ik heb al twee incidentjes gehad (kapot apparaat en foute levering), het tweede was mijn eigen schuld. Ze hebben het altijd goed recht gezet, goede service dus!

Leuke aanbiedingen

Je hebt ze eigenlijk niet nodig maar je koopt ze toch 😂

Heel goede service

vlot

vlot

transactie zoals het hoort

snelle verzending goede beschrijving

correct geleverd

Goede kwaliteit met correcte levering.

Aflevering stipt op tijd.

Altijd goed

Altijd goede ervaring met levering en service. Ook het retourneren en terugontvangen van mijn geld verliep prima.

goed nog geen problemen gehad dus tot nu toe top

voordeelvanger is een site waar ik graag verdoef!

een leuke en aangenaame site om je voordeel te doen!

Vlotte levering

Heel betrouwbaar, vlotte levering, over het algemeen producten van goede kwaliteit

Correct en keurig

Je krijgt onmiddellijk een bevestiging en wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling

Na diverse aankopen goed en betrouwbaar.

Na diverse aankopen blijf ik van mening dat de producten goed zijn en dat de levering betrouwbaar is.

Over het algemeen erg prettige ervaring

Bestelproces en levering verlopen uitstekend. Kwaliteit van het bestelde valt soms iets tegen (planten). Prijs wil nog wel eens 'normaal' zijn, maar daar staat groot gemak tegenover. Ik maak graag gebruik van VoordeelVanger.nl.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren