Erg goed

Ik bestel regelmatig iets van de "dagdeals" en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid.

super service

Goede service betreffende bestelling en afhandeling

Prima en snel.

Conform verwachting geleverd.

👍

Ondanks de feestdagen een snelle levering.

Goed en snel geleverd

fijn

zeer goed een aanrader.

Heel correct

Heel tevreden. Altijd correct

Zeer goede artikelen en vlugge aflevering. Spijtig dat de kosten worden gerekend voor het opsturen. De prijs is altijd zonder BTW dan loopt de rekening rap op. Beter de BTW er mee in rekenen. En dan weet je direct wat alles kost. Maar op de manier hoe jullie het doen. Zou ik misschien durven zeggen dat het een goede verkoop truk is . Mvg mark

Product was slecht verpakt

Ruitenontdooier was slecht verpakt . Een fles was half leeg gelopen en de doos was hierdoor ook nat . Bezorger was hier ook niet blij mee

Op tijd geleverd

Altijd keurige levering op tijd .indien mogelijk uiteraard

Ik ben tot nu toe tevreden.en fijn dat je achteraf kunt betalen.

Producten allemaal prima en binnen enkele dagen geleverd. Toppie!

Niet altijd de beste koop

Heb de Ariel pods besteld. Goede deal. Alles correct geleverd en snel, dat wel. Maar die pods zijn overal in de aanbieding en bij Kruidvat zelfs nog goedkoper op het moment. Dus toch altijd eerst eens googlen vooraleer je bestelt... Verder zijn de handschoenen en de zaklampjes ook wel top.

Goede service.

Voordeelvanger geeft bericht als iets tijdelijk uitverkocht is maar ook wanneer het weer voorradig is.

netjes verpakt en mooi geleverd

1 weekje wachten dat kon mlsschien iets sneller, voor de rest prima verpakt en kwaliteit van de goederen was uitstekend

Degelijk en betrouwbaar

Altijd goede ervaringen met voordeelvanger.nl. De producten zijn van een degelijke kwaliteit voor zeer voordelige,prijzen.

top bederijf

mooie producten voor weinig geld en snel geleverd

Goed product voor betaalbare prijs

Snelle levering zeer tevreden

Wordt goede service verleend ,ook met retouren

Had iets besteld, het apparaat deed het niet, vervolgens gebeld en zonder discussie werd het bedrag terug gestort op de rekening super dat noem ik super ,toppie

alles ok

prijs valt niet altijd mee

Fijne en variatie in de aangeboden artikelen.

Ben zeer tevreden met mijn aankopen bij de voordeelvanger. Alleen de levertijden zijn soms te lang. Ook de melding dàt en wannéér het zal geleverd worden is niet altijd duidelijk of komt op een ander moment. Soms blijft er iemand thuis en is er niet geleverd en soms ben je dan even weg en is de bestelling aangekomen. dat is vervelend. De bestellingen zijn altijd prima.

Op tijd geleverd

Een aanrader voor iedereen.

Zeer duidelijk, eenvoudig en een snelle service.

Zeer goed.

Deze classificatie omvat alle elementen vanaf de notering van een bestelling tot en met de aflevering aan de deur. Ook de bedrijven die belast zijn met de ontvangst van de betalingen doen het op correcte wijze.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren