dure admin en verzendkosten

Leuke artikkelen maar de administratie en verzendkosten kosten zijn drie keer zoveel als het artikel

Alles ok!

Alleen maar positieve ervaringen!

Goedkoop en goed

Goedkoop en goed,

Beter kan niet

Product zoals omschreven en supertevreden kwa kwaliteit

zeer snel

nu twee keer besteld en iedere keer al de volgende dag in huis ook de spullen die ik besteld had overtroffen mijn verwachtingen ' goede kwaliteit voor weinig geld

Een leuke actie waar je plezierig mee bezig bent

Leuke acties met mooie producten een mooi webshop snelle bezorgingen. Sorry ik heb niet meer veren

goede producten

zeer snelle levering,ben zeer tevreden.

geweldige breedstraler

makkelijk aan te sluiten geeft ruim voldoende licht en zeer compact

Men leverde sneller dan de aanvankelijk vooropgestelde datum

Kennen geen VEILIG klant RESPECT!

Ik kocht een chemisch kuisproduct op een veiling en batterijen. Toen ik deze kreeg rook alles naar de NANO(chemisch product). Er was 1 spray-bus open geraakt. Nadien GEEN REACTIE voor dit te vergoeden!

Heel nieuwschierig wat er elke dag te veilen is en kwaliteit

Zeer tevreden van de producten en bestelling binnen een paar dagen thuis eerder dan word opgegeven. Super

bestelling nooit ontvangen

besteld, betaald, je krijgt een melding van DHL en die melding staat na dagen nog steeds op : wachten op pakket - pakket aangemeld. Vervolgens een mailtje van VV.nl dat het pakketje niet geleverd kan worden. Geld terug? Nog steeds niet ! Zeer onbetrouwbaar bedrijf.

steeds verassend

Kwaliteit is soms wel niet wat verwacht

fantastisch

verleden week mijn bestelling geplaatst en er stond bij :" snelle levering " , en inderdaad vandaag al geleverd . Dank U , 't was nog ééntje voor onder de kerstboom en het ligt er nu al te wachten !!

Helemaal prima service.

Makkelijk en eenvoudig bestellen en snelle levering.

Vlotte verwerking!

Vlug en snel, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Fijne producten voor een lage prijs en snel geleverd

Fijne producten

Bestelling en levering loopt vlotjes

Je krijgt wat je ervan verwacht

Mooie acties, goede communicatie

Verzending mag ietsje sneller. Zeer mooie acties, goede communicatie over de bestelling!

Supersnelle legering

Na bestelling werd het bestelde de volgende dag al geleverd.

Prima,bestellen en levering altijd perfect

Tevreden meer moet dat niet zijn

Snelle levering, goede producten......

no problems

goed verpakt ontvangen

ben heel tevreden over de producten die ik hier al gekocht heb

Heel goede service en rap geleverd ben heel tevreden top

teleurgesteld

de levering was positief, maar het product niet. Ik had de handschoenen besteld die en warm en waterdicht zouden zijn. Dit is dus absoluut niet. !!! Ik heb ze gedragen, het begon te regenen en de regen ging gewoon door de handschoenen heen. Slecht product. Ben erg teleurgesteld.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren