Mooie voordelige aanbiedingen

Uitstekende producten goede levering

interessante, originele en voordelige aanbiedingen

mooi origineel aanbod en goede levering

zeer goed

alles is zeer goed maar moet een beetje geduld hebben leveren niet heel vlug

Snelle levering!

Snel en correct.

Goedkoper per 6 dozijnen

Aanbieding gezocht voor Duracell Industrial batterijen. Keuze uit AA en AAA totaal 72 stuks (6 dozijn). Nette prijs. Pas bij opdracht waren de verzendkosten bij mij bekend. Had duidelijker gemogen.

Prijs kwaliteit

Perfecte prijs.

Gewoon goed

100% tevreden.

Vlotte bezorging

Alles prima verlopen .

Ptrima

De artikelen die worden aangeboden zijn kwalitatief in orde

Tot nu toe geen miskopen gehad

Ik ben tevreden klant

Ik ben tevreden tot nu toe met mijn bestellingen

Heel fijn toen mijn producten kapot waren of niet aangekomen waren ik toch alles kreeg met een nieuwe zending bedankt hiervoor

uitstekend!

Mijn ervaringen zijn na de ontdekking van VoordeelVanger zeer positief. ---goede spullen sterk concurerend --- snelle levering --- betaling indien gewenst achteraf

Alles geregeld zoals ik had verwacht, top

zie boven

Eenvoudig, snel en goede service

Leuk dat het aanbod heel vaak wordt bijgewerkt

snel en betaalbaar

zeer snel en degelijk materiaal dat betaalbaar is

goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, betrouwbaar en snelle levering

Quick, cheap

Perfect!

goede producten en snelle levering

Veel producten, ruime keuze, snelle levering en voor een goede prijs

Correcte levering

De levering was op de aangegeven dag .

Snelle levering !

Voor de eerste keer besteld bij Voordeelvanger. Zeer tevreden over de producten en de snelle levering. Top

Heel mooi

Ik vind de bank bescherming heel mooi het staat ook goed bij mijn bank

Slecht

Ik plaats een bestelling met de juiste huisnummer. Pakket wordt verstuurd met foutieve huisnummer. Ik verwittig tijdig dat het huisnummer niet juist is. Men zegt dat het in orde gebracht is en dat het pakket nu naar het juiste adres zal verstuurd worden. Enkele dagen later wordt het pakket toch foutief geleverd en gaat het retour terug... schandalig om dan te moeten vernemen dat ik naast de deal grijp en als ik ze echt wil nogmaals verzendingskosten moet betalen!

fantastisch

uitstekende kwaliteit tegen goede prijs!!!!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren