Goede service e perfecte aflevering

Alles wat ik tot op heden besteld heb is perfect

zeer goed.

idem

Alles in orde

Er zijn altijd zeer voordelige acties, en worden de bestellingen altijd op afgesproken datum geleverd

Snelle bezorging

Goed en goedkoop

Goed product, is zoals uitgelegd op de website, vlot geleverd. Enkel raar dat deze beoordelingsvraag meteen na de bestelling en een paar dagen voor de voorziene leveringsdatum, toegestuurd werd...

Fantastich

Altijd correct op tijd- goed verzorgt

Gebruik vriendelijke handschoen om de poes, van losse haren, te ontharen

Mooi en leuke manier om de poes, van haar lose haren, te ontharen.

Ik ben tevreden

goede kwaliteit.

Weliswaar goed ontvangen. Stak nog gedeeltelijk uit grote brievenbus, waardoor het wat nat van de regen geworden is.

correcte levertijd

altijd stipt geleverd. Nog nooit ontgoocheld

Geweldig.

Geweldig.

waar is de bestelling?

Helaas val ik uit de toon vergeleken met de andere positieve reacties. Vrijdag jl zou worden geleverd. Wachten!! Er kwam niks. Zaterdag zou er worden geleverd. Weer wachten en er was niks. Vandaag weer de melding dat het komt. Tot op heden niets gezien. Ik volg mijn programma en ben er nietmeer , want ik heb wat anders te doen. Zeer teleurstellend allemaal.

Kwaliteit

Op nette manier behandeld door dame aan telefoon.

Ik had een zeer goede hulp aan de telefoon die samen met mij een schadeformulier invulde! Super!

aa

aa

Ik heb al meerdere keren producten besteld en ben zeer tevreden over de levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Altijd voordelige dingen voor een leuke prijs

Goed geholpen

Tot nu toe is alles Goed gegaan

Vakkundig en snel geleverd👍

Leuke aanbiedingen en binnen de aangegeven levertijd geleverd.

Besteld, betaald en snel geleverd zo hoort het.

Alles mooi ingepakt en op tijd geleverd

Fantastische snelle service

Prima snel geleverd. Keurig op afgesproken tijd.

goed verzorgd en op tijd

zeker doen is oké

Fijne producten voor een mooie prijs

Soms ben je iet nodig, en dan komt er een aanbieding.

alles in orde

Alles wordt op een perfecte manier behandeld.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren