perfect

perfect

Correcte levering

Dit product voldoet zeker aan de vereiste voorwaarden

Goed,snel en voordelig

Afspraak word nagekomen

Leuke voordeeltjes, snelle levering

Per ongeluk op de site terecht gekomen, direct ingeschreven. Er komen zo nu en dan voordeeltjes langs die je net nodig denkt te hebben voor een scherp prijsje.

Correcte en vlugge levering!

Ik had een klein probleem met de bestelling, maar is perfect opgelost!

Goede service snelle levering

Goede service snelle top alleen jammer van de kerstdrukte vandaar de vertraging...

Snel en goed

Heel goed.

Bestelling in goede orde ontvangen. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden betreffende de bestelling. Ik had mijn bestelling eerder in huis dan verwacht. Helemaal top.

Prijs/kwaliteit

Zowel product als info als levering voldeden aan wat ik had verwacht

zeer goed

Levering op afgesproken datum

Kwalitatieve producten aan gunstige prijzen. Correcte levering

leuke producten...

Altijd leuke,handige producten,tegen een redelijke prijs...

ik ben zeer tevreden snelle levering en goede producten voor een goede prijs

Mooie prijs, snel geleverd.

Snel geleverd!

Dag later al bezorgd!

de spullen zijn precies zoals ze omschreven staan allen de levertijd kon sneller

snelle service !

leuke aanbiedingen en een snelle levering

Positieve ervaring !

Alles op tijd en goed verpakt !

zeer goed

snelle levering - UITSTEKENDE SERVICE

Verhouding prijs/kwaliteit

Telkens een creatieve ontdekking in de aanbiedingen die omwille van een uitstekende prijs/kwaliteit mij motiveren om via deze site te kopen!

Het kleine formaat Draw with light

Geachte, Ik kreeg vandaag Uw pakket binnen met de KLEINE formaten van Draw with light, ik kan mij vergissen maar ik dacht dat ik het groot fo formaat besteld had en dat is echt een tegenvaller. Ik wil deze behouden op voorwaarde dat U mij de 5 grote maten wil toezenden met enige korting.Ik heb gezien dat U nog 5 grote formaten hebt. Ik stuur de meeste pakketten steeds naar mijn jongens in Maleisië MVG Victor Elst

Leuke koopjes

We hebben hier al leuke koopjes kunnen doen

Zacht waterdicht warm dit is wat ik nodig heb voor de winter

Zacht waterdicht warm dit is wat ik nodig heb voor de winter