Hetzelfde voor minder

Zelfde artikelen, maar dan veel goedkoper. Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan:)

Zien er goed uit.

De handschoenen zien er goed uit. Praktijk test zal volgen.

top met bestellen en bezorgen

Ik heb voor het eerst besteld en de bezorgen was snel

ALTIJD GOED

altijd een goede aflevering

Goed site

Alles is naar wens gebeurd. Goed prijzen

Super product

Kunnen we weer een jaar vooruit!

komen afspraken niet na

voor de eerste keer besteld en voor het eerst ingeschreven voor nieuwsbrief, zou automatisch 5% korting krijgen. nou ho maar.

Slechte kwaliteit draadloze oortjes

Draadloze bluetooth oortjes aangekocht 1 keer gebruikt en al stuk na eerste keer opladen. Ik haalde er een oortje uit en het is al stuk, het deel om op te laden blijft vasthangen! Ik ben erg teleurgesteld.

Snelle levering!

Snelle levering, top.

Gewoon prima

Vrij snelle levering, binnen 14 dagen.

Ik ben een tevreden klant.

Correcte behandeling! Ik hoef wat ik bestelde niet de volgende dag te ontvangen. De kwaliteit is goed.

Prima geregeld

Voldoet aan verwachting

Voldeed volledig aan de verwachting

Gaat altijd goed

Mijn ervaring is alleen maar prima. Altijd goed gegaan.

Heb nog geen ervaring

Ik heb vandaag mijn bestelling binnen gekregen ik ben tevreden ik wilde vragen kan ik ruilen voor een maat kleiner.de service is goed

Prima producten, snelle levering.

Mooie producten, met prima prijs/ kwaliteit verhouding. en een goede en snelle levering.

Voor mij artikelen super op tijd geleverd.

Herfst / winter gerelateerd product. Installatie in goten gedaan en tot volle tevredenheid. Laat de bladeren maar komen!

levering niet zo snel !

Bestelling geplaatst op 19 november. Ik kreeg vandaag, 3 december, dat er geleverd zou worden: 14 dagen !

heel goed

graag had ik de levering toch iets sneller ontvangen ( 12 dagen lijkt mij toch wel wat veel ...)

Altijd leuke items met fikse kortingen!

Ik kan het niet laten om elke dag weer naar de mails te loeren van deze site! Ik vind er telkens nieuwe betaalbare dingen!

Bestellingen worden te laat geleverd!!!

Wacht al 2weken op me bestelling Je ziet steeds vaker dat bedrijven vanuit China leveren en dit is er 1 van

Ik ben heel tevreden over deze site.

Goedkoop en goed

Goed en goedkoop

zoals het hoort

idem

De artikelen zijn goed en zeker voordelig

Eigenlijk ben ik niet zo tevreden. wel over de artikelen, maar na diverse keren aangegeven te hebben dat ik mijn wachtwoord was vergeten kwam nooit een resetmail. . Ook voor hetzelfde probleem welke ik mailde naar de klantenservice kwam geen reactie. Ik heb nu dus een wel een account maar geen wachtwoord.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren