Positief en super snel geleverd

We zullen nog kopen

De led lamp die ik al lang zocht

Prima site om zaken te vinden Snelle bestelprocedure Goede after sales behandeling Snelle en korrekte levering

degelijke producten

degelijke producten

zoals verwacht

perfecte afhandeling

goede kwaliteit prijs verhouding

prijs is goed leveringen kloppen altijd

Vlotte levering

Vlotte levering

Vlot en correct

Vlotte service. Terugsturen kan mits bewijs van aankoop. Product werd snel en kosteloos vervangen.

Juiste product

Geweldig en snel geleverd

Zeer precies met beste producten

Zeer precies met beste producten

heb verschillende bestellingen gedaan met een positief resultaat.

In de loop der tijd heb ik al diverse bestellingen gedaan en die zijn altijd goed ontvangen. Mocht je een vraag hebben, dan is de informatie ruim voldoende. Kortom, voordeelvanger, daar kan je van op ààn!

Snel en keurig geleverd

Was natuurlijk maar een kleine zending, maa ook snel en met zorg geleverd

Goede producten

In een woord geweldig goed en vertouwen op is een hoog punt

Aankoop was snel en keurig geregeld!

Heb ik bovenstaand al gedaan!

Makkelijk bestellen, snelle levering, makkelijk betalen

Alles snel en netjes afgehandeld

Tevreden

Good

Good

geen klachten dus

alles verloopt altijd prima , dus

Alles perfect in orde

Voor mij is alles perfect hoor en het materiaal eveneens

Correcte afhandeling en goede prijzen bestelde produkten.

Ik ben zeer tevreden over jullie aanbod,prijzen en nette afhandeling.

KAN DE KLOK EN DATUM NIET CORRECT VERMELDEN

Bij het gebruik van de smartwatch kan de klok en de datum niet correct weergegeven worden .... Ondanks dat de app geinstalleerd is op smartphone. Kan ik die op de juiste datum en uur zelf verplaatsen of wat zijn de opties ? Graag een mening . Met vriendelijke groeten , Mieke

goede corrcte uitvoering van bestelde goederen

steeds snelle en correcte afwerking van de bestelde goederen aanraderke !

İk ben tevreden

Makkelijk kunnen bestellen & betalen. Snel geleverd en uiteraard de factuur netjes in mijn mailbox.

Correcte en snelle levering

Snel en makkelijk besteld. Zoals beloofd snelle levering op 3 dagen. Artikel is zoals omschrijving , geen verrassingen

Gewoon ook doen !

Ik heb al veel gekocht bij jullie en dat is altijd heel vlot verlopen op alle gebied !

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren