Snelle bezorging. Aandacht besteed aan de verpakking.

vlotte onderhandelingen

goede service, was beloofd werd is uitgevoerd binnen de termijn.

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Snelle levering.

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Snelle levering.

Gewoon goed.

Al vaak bij Voordeelvanger besteld nooit klachten. Perfect. Niet de volgende dag geleverd maar wat maakt dat nou uit. Heel blij met Voordeelvanger.

Goede prijs voor goede kwaliteit

Nu tweemaal iets besteld en erg tevreden over de items. Moest alleen tweemaal aan de bel trekken omdat de afgelopen levertijd overschreden was. Daarna volgde er direct verzending. Communicatie verloopt prima.

Goed - Beter - Best

Leuke en betaalbare aanbieding en heel belangrijk op tijd bezorgd

Besteld en volgende dag in huis

eerst septisch over de hoe de hele afhandeling zou gaan lopen, daarom gekozen voor achteraf betalen. Is heel goed afgehandeld. Zeer tevreden!!!

snelle en vlotte levering

pakjes zijn goed ingepakt zodat beschadiging bijna niet mogelijk is

Altijd in orde !

Alles is steeds ok !

Prima lamp voor nette prijs.

Lamp voldoet aan verwachtingen.

Goed, zonder meer.

Goed, zonder meer.

Slechte kwaliteit

Product van slechte kwaliteit, kon wel van AliExpress zijn en dan staat er ook nog dat het normaal 99,95 euro kost. Onbekend merk en niets over te vinden. Review plaatsen lukt, maar is dus nadien niet zichtbaar.

Vlekkeloze gang van zaken

In het weekend een artikel besteld en maandag bezorgd gekregen. Helemaal top!

ze zijn snel en correct en goed koop en vriendendelek

als ik een bestelling doe zijn mijn bestellingen korekt en prijs bewust ge daan hoe ook ik ben ook verder goed bediend en ook laag van prijs

Goed en leuk snellelevering

Vlotte service van degelijke produkten

Vlotte service van degelijke produkten

2 x militaire zaklamp gekocht ...perfecte lampen ..enorm licht vooral met de ledverlichting aan de zijkant .. behoorlijk snelle levering in goede verpakking .

Overzichtelijk en duidelijk

Meerdere keren een bestelling gedaan

goedkoop.extra snel geleverd.

Voor mij een goede keus geweest

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Doet wat je verwacht

Scheermesjes goede aanbieding, scherpe prijs, vlotte levering.

Slechte communicatie

Ik heb zaterdag 9 november een bestelling geplaatst maar ik heb tot op heden nog niets gehoord wanneer de levering kan plaatsvinden

Prima site!

Prima! Goed te vertrouwen!

Werkkoffer

Heel mooi en zeer prijzig ,,ik heb al vele zaken aan gekocht bij deze zaak en altijd tevreden van een echte aanrader

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren