Prima serice

Prima en betrouwbare service

Er word geleverd wat je bestelt en dat is in prima kwaliteit.

Als je iets besteld heb je dat gewoonlijk ook graag snel en dan zit je hier op de juiste plaats want er word snel geleverd en het is goede kwaliteit toch het geen wij al gekocht hebben en dat zijn toch al verschillende uitlopende dingen en alles is even goed.

Heel goede ervaring!

Verzending is altijd mooi op tijd.

Levering just in time.

Bestelling geleverd conform de afspraak

Correcte levering .

De levering werd netjes geleverd op de aangegeven datum . De bestelde producten pasten perfect . Goedkope aanbiedingen .

tevreden

ik ben heel tevreden met mijn bestelling snel bezorgt echt een aanrader

Snelle levering, duidelijke communicatie, goed product

Nadat ik besteld had werd ik via mail goed geïnformeerd over het verdere verloop van de levering. Het product voldoet aan de verwachting .

Zeer tevreden, men mag zeer zeker zeggen kwaliteit tov prijs.

gekregen wat ik wilde

goede site om wat te kopen voor een prijsje

batterij defect

de geleverde Hyunda C batterijen passen nauwelijks in de armatuur en bovendien waren twee batt onbruikbaar door deuken

prima!

Van bestelling tot huis in een paar dagen. Goed geïnformeerd.

soepele regeling

Vlotte levering

alles prima geregeld

Na bestelling is eea goed en snel geregeld.

Duidelijk en makkelijk

Bestellen is daar makkelijk, je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Je krijgt er een track and tracecode zodat je precies weet wanneer je pakket aankomt.

Makkelijk besteld, makkelijk betaald, vlot bezorgd en...niet duur!

Het is altijd keurig geregeld.

Een perfecte levering en een goede regeling bij een retour zending.

Na de bevesting goed op de hoogte gehouden en nog binnen de tijd geleverd

Altijd in orde en proper afgeleverd

Alles loopt correct volgens melding geen problemen zal in de toekomst nog bestellen

zeer vlotte afhandeling op de afgesproken tijd

alles verloopt vlekkeloos zoals gemeld

Zeer vlotte en correcte levering

Bestelde goederen werden snel en correct geleverd.

gootsteenontstopper werkt niet goed

Gelukkig kon ik de gootsteenontstopper retourneren, had hem geprobeerd maar werkte gewoon niet. Volgens mij heb ik niets verkeerd gedaan en volgens de handleiding gewerkt.

Het defect aan de deksel van mijn afvalbak is keurig opgelost.

betrouwvolle service

Mijn eerste ervaringen met VoordeelVanger.nl zijn zeer positief! Klantendienst: positief en concreet Levering: men houdt zich duidelijk aan de afspraken Aangekocht materiaal: uitstekend en volgens wat op de site verteld wordt.

Goede keus

Super snel geleverd

Snel en gemakkelijk

Snelle levering, omschrijving is goed en product zoals verwacht.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren