Top services

Mijn ervaring over VoordeelVanger was altijd goed en te vrede over de service en goed contact. met vriendelijk groeten el arbaoui

perfect

Lage prijzen en een snelle levering top

Super!!!!!

Ik heb al verschillende dingen besteld bij jullie. Het was altijd goed van kwaliteit en ook een snelle levering. Ik ben heel tevreden. Een echte aanrader.

toppie

goede advertenties, goede snelle l;evering

goed voldoet

schitterend

beter dan ik verwacht had gemakkelijk op te bouwen ik ga er bijbestellen

goed en snelle verwerking.

komt afspraken stipt na . snelle bezorging !

vlotte levering en goede kwaliteit

Het is een aanrader , heel goed geslapen.

steeds goedkope artikelen

vlugge en correcte levering

Super tevreden

Heel vlotte en correcte afhandeling, Doe zo verder. Kan het iedereen l aanraden Perfecte kwaliteit voor een zachte prijs Das wat nu telt in deze kostelijke maatschappij Lieve groetjes conny

snell geleverd

Het wordt snel geleverd maar ik vind de verzendkosten behoorlijk hoog meer dan het dubbele kan het product zelf soms

Uitstekende service van bestelling tot en met de levering.

Van begin tot einde werd ik over het verloop van mijn bestelling op de hoogte gehouden. Dat was erg fijn want daardoor moest ik niet nodeloos thuis te blijven om "de evntuele levering" mis te lopen. Al vaak gebruik gemaakt van VOORDEELVANGER en kan zeggen dat ik 100% tevreden ben over de geleverde service 👍.

kortom een goede webshop

Netjes

Hou er wel.rekening mee dat het wat langer kan duren voor je pakket bezorgd is

je krijgt altijd wat je besteld zoals beschreven

Altijd op tijd geleverd, goede kwaliteit

Goede en duidelijke omschrijving

Gordijnen besteld en duidelijk staat er bij de bestelling uiterste verzend datum 12 november, tracé en track code ontvangen dat bestelling onderweg is en duidelijk tijdstip erbij. Ik ben zeer tevreden

Zeer goed,en snel

Zeer goed,en snel

goed correct

alles goed te volgen

Gewoon netjes en op tijd geleverd voor een goede prijs

Nvt

Mooie gordijnen kwaliteit zoals aangegeven Mooi afgewerkt Goed afgeleverd

Tevreden en vlot

Nog nooit problemen gehad

goede service

Klachten wordt serieus behandeld en tot tevredenheid afgehandeld.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren