Echt waar Uitstekende prijzen !

Product goed Prijs goed Zending goed

Vlot verlopen

Een snelle levering!

Een snelle levering gekregen en duidelijk alles was prima zowel van bestelling tot levering met inbegrip van track & trace , gewoon prima

product oké.

geen opmerkingen

Prima binnen 1 week geleverd

prima zaak

geweldig snelle levering perfect

ik heb vaker besteld , en het is altijd perfect .

geweldig

ik zou graag nog een stofzuiger in rood willen hebben voor mijn dochter.

tevreden van al mijn bestellingen

Tevreden over al mijn bestellingen, op tijd , goede kwaliteit,...

Uiterste

Bij VoordeelVanger kan je artikelen van een zeer goede kwaliteit kopen tegen lage prijzen.

What you see is what you get

De omschrijving vertelt volledig wat je artikel is. Al verschillende aankopen gedaan. Geen problemen ondervonden. Zelfs terugzenden brengt geen enkel probleem met zich. Voorwerpen zijn in zeer goede staat en soms mooie aanbiedingen.

👍

Snel en makkelijk

Alles was duidelijk. En het is snel bezorgd.

Veelal goed

Meestal is de levering oke, maar deze keer was er een snee in de verpakking en zo zijn er 2 BATTERIJEN verloren gegaan.

Een goede levering en een mooie prijs

Heel tevreden

Prijs/kwaliteit en stipte levering O.K.

Zoals hierboven vermeld, alles was in orde, meer moet dat niet zijn.

Mijn ervaring is heel goed

Keurige leveringen en nette prijs

Rdelijke prijs, onvoldoende info

De prijs is wel goed. Maar de informatie over betaling en welke datum men de levering verwacht is onvoldoende. Ik stuurde een bericht omdat ik al een week aan het wachten was. Daarna kreeg ik pas een bericht wanneer men het product gaat leveren. Tip: Houdt de klant goed op de hoogte. Anders denkt die dat jullie hem vergeten zijn.

Enkel positieve ervaring met voordeelvanger

Betrouwbaar en deftige aanbiedingen voor een goedkoop prijsje.

Goedkoop en voordelig artikelen

Doe regelmatig bestellen en vaak kom ik artikelen tegen die ik dan ook nodig hebt en dat dan ook voor weinig geld. Qua kwaliteit is het ook niet slecht. Ben een tevreden klant en zal zeker vaker bestellen 😁

Makkelijk, goed en duidelijk

Makkelijk, goed en duidelijk

Goed en snelle levering.

De eerste keer en een goede ervaring.

Uitstekende web site

Goede ervaring met de produkten

Vlot en goed voordeel

De geleverde Batterijen zijn geweldig voordelig en belangrijk zeer vlot geleverd. Super

Ben zeer tevreden

alles netjes verpakt en op tijd in huis.Wij hebben al vaker bij Voordeel Vanger besteld.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren