zeer goed

geleverd zoals geschreven ,zeer goede service

Alles is volgens plan verlopen en optijd geleverd

hele snelle levering

Zeer goede service en steeds geleverd op de aangegeven dag.

Fantastisch!

Uitstekend en prijslijk

Had niet verwacht dat het zo'n licht gaf!! En op 2 dagen geleverd.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Heb mijn naw gegevens laten verwijderen en wens tevens geen e-mails meer

Ik bestelde een set zwarte onderbroekjes en wat kreeg ik een set in alle kleuren van de regenboog. Contact op genomen met de klantenservice Nathalie.. en deze houd bij hoog en laag vol dag ik de regenboog kleuren besteld heb. Eerst waren er geen zwarte sets :( toen had ik deze regenboogzooi besteld. Leugen na leugen, Ik heb haar per e-mail aangegeven dat ik geen reclame van deze firma wenst te ontvangen en dat zij mijn N.A.W. gegevens uit haar systeem moet verwijderen.. Mijn advies besteld nooit iets bij deze firma.. Ik heb weinig voordeel kunnen ontdekken.. !!!!! Slechte organisatie.. met leugenachtig personeel.. !!!! van mij mogen ze weer op de fles... !!!!!

Makkelijk bestellen snelle levering

lamp besteld en rap geleverd

vlugge levering altyd

De site is goed en de aankopen goed aanbevolen

Snelle en correcte levering tegen een een leuke prijs.

Zoals, tot nu toe, altijd goede service en snelke levering van het bestelde. Top.

UITSTEKEND

BIJZONDER

Vlotte en correcte levering

Geen klachten

Netjes en correct afgeleverd

Alleen de tijd tussen bestellen en afleveren kan korter. Dit i.v.b. met kado geven.

snel en gemakkelijk shoppen

naargelang het product dat je koopt , geldt inderdaad de regel dat er binnen een paar werkdagen geleverd wordt , top,,,

Voord/Vanger functioneert onbevlekt

Heb x aantal keren besteld en betaald bij Voord.Vanger. De brug tussen: betellen-betalen-ontvangen is zeer solide en zonder méér "betrouwbaar". Rudy Willems

Gewoon geweldig leuke aanbiedingen plus goede afwikkeling.

Erg prettig je kan het rustig bekijken en een hele plezierige afwikkeling dus gewoon TOP.

Goede producten en snelle levering

Mooie prijzen voor goede producten en de levering is snel

vlotte afhandeling diverse producten

ruim aanbod en interessante prijzen

Fantastich

Een hele fijne zaklamp die je overal voor kunt gebruiken heel fel licht en voor de prijs hoef je het niet te laten

Mooie hoeslakens

Op de foto lijken ze donkerder van kleur, maar deze kleur past ook goed

Aliexpress troep

De spullen van voordeelvanger komen bijna allemaal van Aliexpress. Waardeloze troep, waar je veel te veel voor betaald. Zij kopen dit in via de groothandel Alibaba, waardoor het hun een paar cent kost. Kopieer de foto van de xxl aardbol muismat maar eens in de zoekfunctie van Aliexpress, dan zult u zien dat u dezelfde muismat voor een paar euro kunt bestellen.

De levering verliep vlot en correct en dat is voor mij ruim voldoende

Ongelooflijk

Goedkoop uitstekend materiaal en komen hun afspraken na.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren