Binnen een dag geleverd. Ik ben tevreden ! Bedankt

Eenvoudig, snel, kwalitatief goed en goede prijs

Het was heel eenvoudig te bestellen, de bezorging is snel, je hoeft er geen week op te wachten of zo, de kwaliteit van het product is goed, en niet onbelangrijk, de prijs is netjes

Zonder problemen

Perfekte opvolging, verwittigingen en levering!

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen

Naar bestelling snelle bezorging prima voor elkaar toppy.

Alles was prima voor elkaar toppy.

waardeloos

bestelling afronden en betalen reageert de site niet meer. kortom waardeloos

Goed geregeld.

Vlotte levering,makkelijk betalen achteraf.

Correcte levering

Product en levering voldoen aan de verwachtingen.

Goed en korrect

Kwaliteit van bestelde spullen zijn goed en ook makkelijkteruilen

alles oke met voordeelvanger

altyd goed geweest;bij retour of defect geen problemen.Snelle leveringen.Goede kortingen

Kwaliteit-prijsverhoging is goed!

Goede spullen, goede prijzen en snelle levering

Goed ookal mogen ze wel eens leren om de klant op de hoogten te stellen als een bestelling later Word verzonden dan verwacht.

Perfect geregeld

Goede ervaring, en niet duur.

Voordelige prijzen. Vlugge levering

Interessante aanbiedingen aan voordelige prijzen

jullie komen altijd keurig de afspraken na.

Handige producten!

Ik denk echt niet dat deze review geplaatst wordt want laat mij met het positieve beginnen : Leuke handige producten aan redelijke prijs en keurige verpakking etc. Het negatieve : ik heb voor een ziek iemand zo'n ergonomische gel kussen gekocht 1 + 1 gratis aan de prijs van € 34,95. Deze prijs is misleidende reclame want dat was voordien niet de exacte prijs .....was veel goedkoper en heb hieromtrent een mail naar customer service gestuurd maar nooit een antwoord mogen ontvangen. Ik heb besteld want nodig voor ernstige zieke persoon maar vond deze ervaring met jullie zeer ongenaam en nooit eerder met jullie meegemaakt. Niettemin is het nu absurd om te zeggen dat jullie niet aan te bevelen zijn maar ik kijk dubbel voorzichtig naar jullie aanbiedingen nu.

Vlotte levering

Bij iedere bestelling klopt alles zoals beschreven

in orde

is altijd correct

Heel tevreden

Ik heb mijn bestelling op,tijd ontvangen en heel,tevreden ook over de lamp op zonne-energie. Gelijk opgehangen en s'avonds brande hij al perfect

Sla je slag! Prijs kwaliteit zeker ok

Bij sommige zaken kan je werkelijk je slag slaan. Zaken die je interesseren maar toch wat duur lijken kan je hier soms aankopen voor een prijsje. Wie niet waagt, wint niets.

Snelle levering van een kwaliteitsvol product. Eerst even de gebruiksaanwijzing bekijken en dan beginnen knutselen. Ging heel vlotjes, wijst zichzelf uit. Niet alleen een mooie maar ook nog een stevige stellingskast. Heel tevreden.

Snelle levering !!

Produkt ziet er goed uit en werd zeer snel geleverd

Betrouwbaar en goed, zoals het moet

Altijd perfect , zelfs als het een keertje mis gaat, wordt het prim as geregeld.

Snelle bediening

aanrader

Betaalbaar en snelle levering

Betaalbaar en snelle levering.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren