Snel en eenvoudig

Leuke aanbiedingen en aantrekkelijk geprijsd

Nooit meer Gif in de aanbieding!!!!

Round up!!!! echt gif eruit ermee!!!!!!

Super aanbiedingen!

Altijd heel handige goede producten tegen een super voordelige prijs! Ook vaak leuk om kado te geven. Levering duurt wel wat langer, ruim een week, maar dat staat ook aangegeven.

goede correspondentie

van bestelling tot levering is het in orde.

Eventuele problemen worden zeer snel opgelost

Indien er vragen of problemen zijn worden deze snel opgelost. De mails worden bijna per ommegaande beantwoord. Voor de rest: snelle levering.

Eerlijke producten altijd een bericht voor de ontvangst datum.

Goede produkten voor een redelijke prijs

Zie bovenstaand.

Zeer goed!

Bestelling, betaling en levering lopen zoals aangegeven. Pakketjes komen netjes en correct aan.

Komen veel te veel kosten bij

Levertijd te lang ,levering via DHL ontzettend klant onvriendelijk bedrijf. Veel te veel kosten die er bij komen ,vermeld de er gelijk bij Btw zit normaal al in de prijs verwerkt ,maar bij jullie niet. Verzendkosten € 5,95. Er duur Administratiekosten € 5,90 tellen ze nergens mee . BTW € 2,92 zit normaal al in de prijs. Voor mij is het echt de laatste bestelling . Huub Cremers.

Goede ervaringen

prima aanbiedingen

veel goedkoper en snelle levering

Alleen betere omschrijving van de verzendtijd

geweldig

snelle en goede service

Prima product voor een kleine prijs.

Prima product netjes geleverd op het afgesproken moment.

Goed en snel geleverd

Prima producten en snelle levering

Prima producten, grote keuze en zeker niet duur.

super

Alles in orde

Prima ervaringen.

Uitstekende levering.

Goede producte,fijne prijzen

Snelle levering,mooie prijzen,goede kwaliteit

ik ben een tevreden klant

goede producten tegen een correcte prijs met een correcte levering

Zeer goede deals

Zowel voorprijs- kwaliteit, als verzending

Ik geef dehoogste score voor debeste prijs-kwaliteitverhouding en de korte wachttijd op de artikelen. Ik zalin de toekomst nog bestellen en mijn vrienden aanraden hetzelfde tedoen

zeer makkelijk te bestellen

je krijg als je iets besteld heb gelijk een mailtje hoe het nu verdergaat

Tot nu toe geen problemen ervaren bij mijn bestellingen. Dat zijn er 4 geweest en deze werden snel geleverd

Prachtige aanbiedingen

Mooie aanbiedingen, voor mooie prijs en heel snel geleverd. Prima !!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren