Goed bedrijf

Al geruime tijd koop ik bij dit bedrijf en ik ben nog nooit teleurgesteld. Alles wordt goed verzorgd geleverd. Prima artikelen en prima service. Ook de telefoonservice is goed. Een aanrader.

Ik ben tevreden goede service

Tevreden

Tot hiertoe, geen enkel probleem.

GOEDE SERVICE

BESTELLEN EN ENKELE DAGEN LATER LEVERING AAN HUIS

uitstekend

nog nooit problemen gehad

Super geregeld

Alle goederen die ik besteld zijn prima aangekomen en lekker voordelig

Originele spullen

Heel tevreden

Van het bestelde product wordt men goed op de hoogte gehouden per e-mail ook wat betreft het leveren van het pakket.

Goede service en rap bezorgd

Het is de eerste keer dat ik iets bestel bij jullie en ik ben super tevreden. Het gaat vlot om te bestellen en het is rap geleverd

Foutloze levering op korte termijn

Foutloze levering binnen 2 dagen.

is wat ik verwacht

Goede produkten

Goed, netjes

prima service en levering

geen opmerkingen

vlotte levering en tot nu toe betrouwbaar

tot nu toe betrouwbaar in de hoop dat het zo zal blijven !!!

teleurstellend

Vertraging bij ontvangst en gordijnen zonder haken en plooien ontvangen

Verwachting over trove en geen onzin

Eerder geleerd dan vooruit aangeen was. Super hiermee hou je speling voor je zelf en weet je dus ook dat je er positief gewerkt wordt.

Naar volle tevredenheid.

Altijd vlot en duidelijke informatie.

Altijd wat verwacht wordt en soms zelfs vroeger dan de uiterste leveringsdatum

Al vele malen besteld bij voordeelvanger en nog nooit teleurgesteld

goede service

goede prijzen

Producten kwalitatief goed

Had laatst “military grade” schijnwerpers besteld en qua prijs en kwaliteit zijn ze erg goed. Maar ze waren ook veel kleiner dan verwacht. Als in: handpalm-size. En dan heb ik nog niet eens zulke grote handen. Het is dat ze zo goed licht geven (verlichten heel mijn tuin) maar om nou te zeggen dat de schijnwerper handig opbergt? Misschien dat je hem handig in een broekzak stopt, je bent hem anders dus zo kwijt.

Super voordelig en super service top ga zo door

ben een zeer tevreden klant en beveel jullie bij iedereen aan

Goedkoop,niet te lang moeten wachten op levering

zeeeer snel geleverd

snel besteld en nog sneller geleverd

Super geregeld en precies op schema..

Voor de eerste keer iets besteld. maar zeker niet de laatste keer. Goede service.

Prima aankopen

Alles goed op orde