Goede website,alles makkelijk te vinden en besteld.

Kwalitatief en klantgericht!

Interessante prijzen voor heel degelijke kwaliteit!

Betrouwbaar en snelle levering.

Tot nu goed zijn alle bestellingen naar tevredenheid verlopen.

Outperformer products superior quality

Verhoogd de kwaliteit van het leven Sta vroeger op!!!!

Goede producten

Zeer goede ,snel ontvangen

alles goed ontvangen

Produkt zoals voorgeschreven ontvangen

Bestelling wordt geleverd zoals afgesproken.

Bestelling is afgeleverd zoals afgesproken binnen de leveringstermijn. Wij zijn zeer tevreden van geleverd materiaal.

Tevreden !

Steeds tevreden met de aankoop, alléééén spijtig soms een lange duur tot de levering.

prima product

lekker goedkoop vergeleken bij de originele

Prima product snel geleverd en goedkoop.

Goed snel geleverd kwaliteit en goedkoop.

Top product

Top product

Goed. Versturen mag wat sneller.

Goed.

Gat allemaal heel vlot

Goede hulp via de desk.

zeer tevreden

goederen zyn zoals beschreven

Gewoon goed geregeld.

Fijn dat het goed is geregeld

Ik had eerst mijn bedenkingen maar er wordt geleverd wat de reclame zegt dat ik zal krijgen.

De leveringstermijnen zouden soms wat korter mogen zijn.

Altijd je bestelling keurig bezorgd, geen zorgen over krijg ik het wel toegestuurd.

Zie boven staande zin. Je krijgt je bestelling altijd keurig bezorgd en je hoeft je dus niet ongerust te maken van doen ze wel wat ze zeggen. Prima zo, kan voordeelvanger aanbevelen.

Leuk assortiment, duidelijke afhandeling

Assortiment is goed. Mag wel wat meer differentiatie zijn. Transportkosten zouden één moeten zijn en niet moeten oplopen per artikel. Snap dat dit lastig is in drop shipping maar hierin betere afspraken met jullie leveranciers over maken en zelf wellicht investeren. Levering kan af en toe lang zijn (men is verwend met bol en coolblue) maar er wordt wel duidelijk aangegeven wat de levertijd is en jullie houden je daaraan.

Goede service en aangekocht product voldoet volledig aan mijn wens.

Ik doe geregeld aankopen bij Voordeelvanger en heb tot nu toe geen problemen in welke zin dan ook gehad.

schandelijk!

het is ronduit schandalig dat jullie een product(roundup) promoten dat verboden is en bewezen ******verwekkend!!! goed bezig dames en heren en by the way, jullie promotie is overgemaakt aan de politie. goed luck met jullie misdadige aanbiedingen!!!!

Goede site

Voordelig kopen op deze site. Levering laat wel eens op zich wachten.

Superblij met al met mijn aankopen

Om bezorgkosten te sparen bestel ik meerdere artikelen tegelijk, maar ontvang het afzonderlijk. Dat is wel een beetje jammer, want dan komt de bezorger wel eens voor een dichte deur. Retourneren van 1 van die artikelen wordt dan lastig, omdat ik de pakbon niet meer heb.

Goede service.

Al verschillende producten gekocht en zeer tevreden

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren