Snelle duidelijke service

Snel en duidelijk

perfect

snelle en goede levering

Alles verloopt en is zoals beloofd

zowel de kwaliteit van het product als de levertijd ervan voldoen aan de verwachtingen

ik was heel tevreden

Ik was heel tevreden over de service ,het pakket was ook kort en heel goed ingepakt.

ongelooflijk tevreden

ik kan me geen betere site voorstellen , prijs kwaliteit top !!! ben al een paar jaar klant en heb tot heden toe , nog geen klagen gehad !!!!!!!!! tot hiertoe allemaal top producten !!! Met correcte en snelle levering !!!!!

Wel beetje over tijd ,maar anders heel goed.

niet zo best

moet te lang op mijn bestelling wachten. hoge bezorgkosten zodat men duurder is als de concurrent. er is geen vast bedrag vwb de bezorgkosten. ben gewend elders de andere dag gratis bezorgd te krijgen.

Ben heel tevreden over het verloop van de bestelling en levering

Fijne ervaring , zeker voor herhaling vatbaar indien interessante aanbiedingen die voor mij relevant zijn .

gemakkelijk bestellen

Bestellen gaat gemakkelijk. Wel vind ik de tijd tussen bestellen en leveren, zeker 1 week, te lang.

Zeer betrouwbaar en altijd op tijd geleverd

Bij voordeelvanger is 'De Klant Koning'

Mijn bestelling werd, zowel op de dag van afspraak als op tijd van afspraak, keurig verpakt afgeleverd.

Heel leuk winkelen

De dagelijks aanbiedingen van VoordeelVanger zijn echt voordeelvangers. Toffe producten met spectaculaire kortingen. Ook rondneuzen in de outlet is zeker de moeite waard.

Alle oké

Prima aanbieding en goede levering, alles zoals het hoort.

Prima aanbieding en goede levering, alles zoals het hoort.

Minder vlotte levering.

Je moet enkele dagen geduld hebben.

goede behandeling

gewoon goed

Snelle levering juiste prijs kwaliteit

Kan beter

Wat ik beter vind kunnen is dat ik geen orde bevestiging had gehad(ook niet in de spam) en dat heel vervelend vond, want ik wist niet wanneer mijn bestelling binnen kwam of dat hij goed was door gekomen bij jullie, dus heb ik maar z’n drie dagen zelf een mailtje gestuurd.. Toen kreeg ik een mailtje terug met mijn order en dat het wel twee weken kon duren, dat vond ik niet fijn, want had de spullen nodig als cadeau een week later en dacht op tijd te zijn, want alles wat je tegenwoordig besteld is de volgende dag of een dag later binnen vandaar dat ik teleurgesteld was.... Verder wel netjes afgeleverd. Met vriendelijke groet, D. Pardoel

Prijs, kwaliteit en service gaan gelijk aan kop!

Top en daarom aan kop!

Bestelling was wel aan de late kant.

vlotte verwerking en levering van aangekochte producten

Ik heb zeer goede ervaringen met deze website.Vlotte verwerking van de bestelling. Als een artikel niet geleverd kan worden, is er een vlotte en eerlijke terugbetaling.

Besteld en drie dagen later al in huis. TOP

Voordeel Vanger.nl; zij komt na wat zij belooft !!

Voordeel Vanger.nl; zij komt na wat zij belooft !!

Goede levering, duurzame producten lagere prijs

Correct en snel

Bestellingen correct en snel in behandeling en aflevering

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren