alleen neem een ander koeriersbedrijf dhl is niet goed moet elke keer achter mijn pakket aan met gls of postnl geen probleem

Super vlugge levering.

Het is heel gemakkelijk om iets te bestellen en een vlugge levering,

Alles in orde!

Alles vlot verlopen, behalve de postbode, maar dat zijn jullie niet!!!!

Snelle afhandeling

Makkelijk bestellen en betalen. Men houd je goed op de hoogte van je bestelling en de wachttijd is daardoor kort. Bedankt voor de snelle afhandeling

Prima Service

Vlotte en accurate leveringen

prima bedrijf.

super aanbiedingen en snelle en goede levering!!!

Positief

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vlotte levertijd

Ben blij dat jullie er zijn. Mede voor de mensen met een kleine beurs beurs

De 5de ster niet gegeven omdat ik kortgeleden een bestelling van 3 verschillende dekbedovertrekken heb gedaan en er kwamen 2 dezelfde overtrekken binnen alleen de kleur was anders. Dit had ik echter niet besteld. Heb er verder geen werk van gemaakt. Blijft tevreden.

Snelle levering en goede service. En top producten geen troep.

Goeie service en heel voordelig

Prima geregeld, snelle levering, goede betaalmogelijkheden

Prima, zie vorige

Ik Koop vrij veel van VoordeelVanger en tot nu toe nooit echt problemen gehad. Soms is iets niet zo als ik gedacht had re/maat of zo maar dat komt omdat ik de advertentie niet goed gelezen had. Soms duurt de bestelling ook wat langer om te leveren maar dat is ook hun schuld niet. Dus ik ben heel tevreden en zal blijven kopen.

Alles klopt

Was op zoek naar mooie onderlakens die strijkvrij zijn. Heb ze gevonden bij voordeelvanger en levering was er binnen 10 werkdagen zoals beloofd. Goede prijs/kwaliteit en op tijd. TOP dus

uitstekend in alle opzichten

uitstekend in alle opzichten

Alles is altijd goed gegaan zonder mankementen

Tot nu toe heb ik geen enkele klacht! Bestelproces verloopt soepel.... Betalingen verlopen even soepel.... Bestelling wordt geleverd zoals aangekondigd... Kortom: ga zo door!!!!

zeer goed

geen

?

Moet nov wel uitsluitsel ontvangen over de waterkoker die kapot geleverd werd. Wil graag een nieuwe. Wens verder geen ver,zendkosten te betalen voor het retour,en den van de kapotte koker. Lijkt mij duidelijk. Verzond een foto an de kapotte kan Grtzz Cor

Bestelling correct en vlug afgeleverd

Voor de eerste keer besteld. Vlotte en correcte uitvoering

Tot nu toe alles ok

Alles goed verlopen tot op heden

Betaalbare aanbieingen en met afterpay is het nog meer aantrekkelijk

zeer goed

Goede ervaring vaak wat besteld altijd goed verzorgd

Hele fijne site.

Staan hele leuke dingen op voor weinig.

Ik ben redelijk tevreden

Ik ben redelijk tevreden !

Helemaal tevreden, snelle levering alles naar wens

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren