Tot nog toe de correcste webshop.

Alles is zoals het aangeboden wordt op de site.

goed product tegen zeer lage prijs !!

snelle levering, verder nog niet veel ervaring met VoordeelVanger.

Voldeed niet aan mijn verwachting

Product voldeed niet mocht het terugsturen ,maar vandaag komt dit pakje terug bij mij .wat nu waar blijft de beloofde woorden 30dagen omruiling? Ik heb jullie reeds bedankt voor de fijne oplossing die mij aangeboden werd voor mijn problemen.

Top site

Goede spullen, snelle levering, en zeer scherpe prijzen.

Aflevering pakketje had ik vrijdag verwacht

Goed be vallen

annuleren binnen 4 dagen en toch 2 x verzendkosten betalen

mijn bestelling was nog niet verzonden en ik wilde annuleren. Krijg ik te horen dat dit niet meer kan omdat hij niet meer online staat. Nu moet het toch geleverd worden en kan ik het terugsturen. Dit betekent 2 x €5,95 dus bijna € 12,- verzendkosten betalen voor niets. Dit vind ik niet klantvriendelijk. In het verleden vaak bij jullie besteld en vanaf nu dus niets meer.

**********

De bijzondere gekleurde orchideeën besteld met 2 stengels zoals op foto weergegeven en een gewone groene orchidee met geel ontvangen met slechts 1 stengel en amper bloemen. Geleverd artikel komt totaal niet overeen met de advertentie en duur betaald. Orchidee is de prijs van 15€ totaal niet waard. Dit was mijn eerste en laatste bestelling bij jullie.

makkelijk - snel - niks te veel .

Mooie lampjes...Snelle levering..

Grotendeels goed, met onderstaande toevoeging.

Wel, echt tevreden of ontevreden is moeilijk te zeggen. Ik heb mijn artikel nog niet ontvangen; dat komt naar verluidt morgen, een week na bestelling. Ik woon in België, maar ben een Nederlander en ik heb ook een Nederlandse bank. Maar waarom beperken jullie mijn betaalmogelijkheden tot mister cash, bankcontact en mastercard ? Laat mij zelf de keuze maken ! Waarom mag/kan ik niet met Ideal betalen ? Jullie beperken mijn betaalmogelijkheid omdat ik in België woon en dat is niet correct. Dus hierover ben ik niet tevreden !

goede service

het is wel even geduld hebben voordat de bestelling wordt verzonden..maar dat staat duidelijk vermeld bij de ontvangen mail. jammer is alleen dat DHL niet meld wanneer ze precies bezorgen..zodat ik onverwacht de bestelling kreeg en niet thuis was daardoor,

Goede Evaring

Ik ben erg tevreden met de goederen en de levering.

De artikelen zien er in het echt net zo uit als op de site. Dat kun je niet van alle online aankopen zeggen. Vaak is het teleurstellend, maar bij Voordeelvanger is dat absoluut niet het geval.

Gewoon super tevreden.

Tot nu toe geen enkele negatieve opmerking!

Helemaal goed

Makkelijk bestelproces; Snelle levering; goede producten

zeer goed

Ik heb reeds vele aankopen gedaan, omdatik uiterst tevreden ben over zowel producten als de service en de prijs.

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld ,uitstekend kwaliteit,ben er erg blij mee

Snel en keurig afgeleverd.

Netjes verpakt en vlotte afhandeling.

alles naar wens

Alles is uitgevoerd zoals meegedeeld.

Altijd goede kwaliteit van de bestelde artikelen en keurig afgeleverd en bezorgd

Prima site en snel verzonden

Heb de Airfrayer XXL aangekocht geweldig apparaat beter dan de kleine die ik had en zeer eenvoudig in gebruik. DANK U WEL Josette

Zeer snelle toezending

Eemnesserweg 11 -3