Alles gegaan volgens afspraak

Alles gegaan volgens afspraak

Vlot betaald en geleverd. <Dank

in 1 woord , positief

goed product , goedkoop en snel geleverd

VLOT EN CORRECT

vlotte en correcte levering ,zelfs vlugger dan meegegeven bij de bestelling , Hèèl duidelijke omschrijving vd artikelen , in een zin ""VLOT EN CORRECT""

Omschreven leveringstijd niet overschreden ,goederen zijn goed toegekomen

Goed en verzorgd qua bestelling en aflevering

klein maar dapper

kleine zaklampen geven veel licht

super service

Zonder gedoe levering na een dag. Goed toch!

is heel gemakkelijk

je besteld het en het wordt geleverd. meer moet dat niet zijn

Top producten, top service

besteld maar wacht nog steeds op mijn levering

bestellen eenvoudig, levering lang, wacht nog steeds

Erg plezierig

Zeer snelle en correcte afhandeling

Geweldige service

Ben blij dat ik voordeel vanger heb ontdek en ik ben zeer tevreden ik heb niet lang hoeven te wachten op mijn bestelling Groetjes Dien

zeer tevreden van producten en snelle service

van 1 prododuct ben ik toch wel wat teleurgesteld, namelijk de Cennoco 3 in 1 sweeper veger, stoffer en blik in één. Gelukkig heb ik hem gewonnen met een bod van 1 euro, want met al de kosten erbij, alles samen 10,90€, vind ik het te duur voor dit plastieken prulleding, maar ja, het is een gok, op beeld zag hij er niet zo kitcherig uit, ik dacht dat hij sterker was en van metaal. Eerlijk is eerlijk, nietwaar. Voor de rest ben ik wel tevreden, en ik zal zeker nog wel een bod doen op een of ander leuk product. Groetjes

Voordeelvanger.nl : ''Beet'', ''blijven vangen, altijd open seizoen''

Prima product, goede prijs, vlotte levering = succes-formule van zes woorden

snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en exact wat er besteld was

Altijd correct bediend geweest, nooit één foutje begaan!!!

Prima winkel

Alles naar wens.

je krijgt wat ze zeggen

goede service

geweldig

goedeservice en zeer zeker een aanrader. (alleen een punt , voor het verzenden, kan het niet met POST.NL misschien een idee)

Uitstekende service

Het product is zoals het beschreven is en is snel en veilig ingepakt bezorgd.

Heel tevreden over kwaliteit en levering

Ben heel tevreden over de service en de snelle levering en ook de kwaliteit van de goederen

Na bestelling telefonisch contact gehad en werd direct teruggebeld. Ook e- mail contact werd prima beantwoord. Zeer tevreden en pakket is in goede orde ontvangen!

Mooie aanbiedingen

Heb al vaker hier besteld en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ook de service is prima

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren