SUPER

BESTELLING CORECT UIT GEVOERD

super!

snelle levering en mooie prijzen.

Heel tevreden

Als ik iets besteld heb komt het zeker binnen de 14 dagen aan. Je krijgt voldoende informatie van hen wanneer u pakketje verzonden is, zit altijd in een stevige doos/ verpakking. Altijd correct en netjes Heel tevreden

Bestellingen worden prima verwerkt en geleverd

Op tijd geleverd.

Meer dan eens iets gekocht,iedere keer geen probleem.

Fijne aankoop.

Top product en snelle levering.

Geweldige winkel

Alles wat ik inmiddels besteld heb, was ik heel blij en tevreden mee. Wat ook heel fijn is,is dat de bestellingen worden binnen 1 a 2 dagen ,heerlijk snel dus.

Heb waar voor mijn geld gekregen erg praktisch deze aanschaf Echt aantebevelen

Altijd in orde

Kwaliteit en correct

Altijd tevreden

Altijd correct en duidelijke afspraken

Goed te noemen!

Zeer tevreden over de snelle communicatie en afhandeling. Stel die zeer op prijs.

Snel besteld, snel besteld. Werkt perfect!

Snel besteld, snel geleverd. Solarlampen werken perfect. Leuke aanwinst.

Duidelijke communicatie. Pluim voor Post.NL keurig op tijd

Altijd goede artikelen en op tijd bezorgd geen klachten

Zeer goede service

Ik heb hele goede service gehad. Ik had een parasol gekocht en deze ging kapot. Ik heb direct een nieuwe gehad. En binnen enkele dagen ook.

Levering van mijn pakje duurde veel langer dan verwacht. Heb dan contact opgenomen via mail om te weten hoe dit kwam en binnen een paar uurtjes had ik al een antwoord. Dit vond ik reuze fijn.

Unieke kwaliteit-prijsverhouding

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Ook een snelle levering.

Correcte levering op de vooropgestelde datum

Geweldig!

Alles wat ik bestelde klopte en was in de roos!

De bestelling is toch nog geleverd zij het met 2 dagen vertraging

gemiste 1e levering toch ontvangen dag 2, dank u post.nl

goede aanbiedingen

goede aanbiedingen, lage prijs

je krijgt wat je ziet en binnen 3 werkdagen

De bestelling klopt altijd, de kwaliteit is zeer goed, je krijgt wat je ziet en de prijs is ook erg aantrekkelijk.

Alles top

Ik kan nog niet alles beoordelen omvat ik het apparaat pas 1 × heb gebruikt Het ziet er allemaal goed uit!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren