Alles ging goed op een wat late levering na.

Alles ging goed al liet de levering dit keer wat op zich wachten.

Correcte levering

De goederen werden binnen de gestelde termijn geleverd

heel netjes en direct ,en goedkoop.

netjes en overzichtelijk en met bestellen geen probleem ,goed verzorgd .

Heel tevreden.

Mooie aanbiedingen, snelle levering .

Alles was prima

Ik heb niet lang hoeven wachten op mijn bestelling.

Snelle bezorging .

Helaas als het artikel niet voldoet moet je het retour zelf betalen . Ik mis deze service wel dat het niet gratis retouneren is . dus loopt behoorlijk in de prijs die je moet betalen of het artikel terug te sturen . Jammmer dat dit niet gratis retour kan bij voordeel vanger . Helaas word dat niet kenbaar gemaakt aan de klanten .

Totaal overtrokken prijzen

Goedkoop gaat daar niets weg , want tegen het einde gaan de prijzen zo gigantisch omhoog dat de producten tot 3x toe overtrokken zijn . Het is maar de vraag wie die bieders dan zijn !!! Het is pure oplichting.

superproducten voor een superprijs

mooie producten voor een mooie prijs en een correct service gratis erbij

Goede en snelle levering

Mooie pannenset

Perfect deal

Mooie deal en correcte levering.

Soms moet het lang wachten

Soms wel snel krijgt het

Ik ben DIK tevreden met Voordeelvanger!!

Ik krijg mijn bestelling altijd snel in huis . Bestellen gaat super makkelijk. Afhandeling gaat ook super snel. Geen ingewikkelde rompslomp. Voor mij is Voordeelvanger de beste webwinkel van Nederland! Ga zo door ! Xxx

als je opbeld over een orde wordt beloofd terug te bellen wat niet gebeurd

spullen bestellen en niet geleverd worden bellen heefd geen zin wordt niet terug gebeld. na mijn Klantenservice Ben ik benaderd,en is beloofd als een klacht binnen en excuse aangeboden

Nixs op aan te merken topi

Topi egt goed

oke

Heel vlot geleverd!

Wat er word geadverteerd word ook nagekomen.

Wat ik heb besteld komt netjes op tijd binnen en je word per mail op de hoogte gehouden. Dus al met al een dikke duim.

Uiterst correct

Kort samengevat: voordeelvanger voldoet aan het AMEN-principe! (Afspraken Maken En Nakomen). Zowel qua levering als qua producten!

Goed correct

Prima pruducten

Prima producten voor een goede prijs. Levering duurt wat lang.

Goed en voordelig.

Aankoop bij voordeelvanger is tot op heden goed bevallen, nog geen miskoop gehad.

Altijd correct en snel geleverd!

Correcte afhandeling bestellingen

Ik bestel al diverse jaren bij Voordeelvanger.nl. Altijd wordt de bestelling binnen de gestelde termijn correct afgeleverd.

Vlotte levering

Zeer goede en snelle service!

Ik ben nu reeds lange tijd klant bij jullie en nog geen enkele tegenslag ervaren. Als er dan ooit eens iets kwijt geraakt (maar 1x voorgekomen in al die tijd) wordt het door jullie heel snel opgelost. Ik maak dan ook voortdurend reclame voor jullie bij vrienden en kennissen. Ik ben een zeer tevreden klant.

Mooie aanbiedingen, top kwaliteit, prima prijzen

Duidelijke info van begin tot einde.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren