nette en snelle levering

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling !

Duidelijke informatie. Op tijd geleverd. Vlotte afhandeling.

Alles goed

Scherpe prijs, snelle levering, en goed product

Erg tevreden

Erg tevreden. Ik had nog contact gezocht omdat ik de bevestiging niet had gehad of gemist had maar ik werd netjes geholpen door de medewerkster.

Ruime keus,en niet duur!!

Mijn bestelde prullenbak werd snel en goed verpakt geleverd!

Snel en accuraat zowel in bezorging en contact via email

Correcte prijs en service

Positief gestemd

Heb 2x de earpods besteld. Redelijk snel geleverd. Beetje jammer dat er verzendkosten van 5.95 worden gevraagd, terwijl het brievenbuspost is.... Verder zal ik in de toekomst zeker nog wel bestellen, er zitten mooie koopjes tussen.

om iets te bestellen moet je veel geduld hebben

Ik probeer een dagaanbieding te bestellen en dat lukt niet!

Zeer slechte levering en communicatie is niet mogelijk

Op 22 juni producten besteld en betaald [dit moet achteraf helaas]. Producten nog steeds niet geleverd en of bericht gehad. Dit wordt dus weer een gevalletje KASSA en of RADAR. Nu dit een slechte beoordeling is zal hij wel niet geplaatst worden !

Slecht

Bestelling gedaan op 05/06 met ordenummer 300897828. Mail gedaan op 21/06 zonder antwoord tot op vandaag 25/06. Getelefoneerd naar Nederland vandaag 25/06. Na 3 minuten wachttijd werd de lijn zonder meer verbroken waarna ij opnieuw het contactfotmulier heb ingevuld. De bestelling werd op 05/06 betaald. Intussen werd mijn bestelling geleverd. Blijkbaar ging het om een fout van de besteldienst. Na een paar mailtjes met Nathalie van Voordeelvanger werd de scheve situatie op een zeer professionele wijze rechtgezet en twee dagen later werd mijn bestelling geleverd waarvoor mijn dank want ja er kan overal wel eens iets mislopen zeker. Alles bij mekaar, goed gewerkt Voordeelvanger en in het bijzonder Nathalie.

Goede service, betaalbaar en niet al te lange wacht/levertijd.

zรฉรฉr goede service

Producten zijn zoals voorgeschreven en worden netjes en goed verpakt geleverd

Ik heb iets besteld en het was stuk ik schrijf een e mail en krijg een antwoord dat ze een nieuwe zullen opsturen en de oude mag houden

Goed alles was tiptop in orde

goede service

bestelde product was goed verpakt

Goede service, volgens datum was het op tijd geleverd.

Snelle levering!!

Gemakkelijk om te bestellen en vlugge levering!!

Altijd goed en voordelig

Mocht ik niet tevreden zijn over mijn aankopen zou ik zeker niets bestellen. Doe zo verder. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Steeds correct!

Snelle thuisbezorging, goede artikelen. Geen problemen met betalingen enkel keuze openen app op mobiel werkt niet.

Prettige kennismaking met voordeelVanger.nl

Prettige kennismaking en snelle en correcte afhandeling bestelling.

Een goede service en best wel snelle levering

Heb een hele goede ervaring met jullie , alles wat ik heb besteld is geleverd , dus ben ik erg tevreden

kwaliteit zo als altijd

Doet wat het moet doen

Zeer positief

Perfect. Snel geleverd, goede kwaliteit, stevig verpakt. Exact per post op tijd!

goede service

altijd goede levering en bijna op datum geleverd zonder kapotte verpakking

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren

Over VoordeelVanger.nl

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.