Goed product, prima prijs en snelle levering

Goed product, prima prijs en snelle levering.

Ik heb wat ik wilde hebben super dank u gr Jenny

top

gewoon door gaan top

juist prijzen met prima leveringen

juiste prijzen ,met prima leveringen

snelle en verzorgde levering, degelijke artikels aan voordelige prijzen

positief

Super tevreden

Zeer tevreden over de service en het geleverde product

Prima aanbiedingen en communicatie.

Prima aanbiedingen en communicatie. Product snel en correct geleverd.

top service

snelle service netjes werpakt goed op de hoogte gehouden van alles topper

Nuttige producten aan zeer voordelige prijzen

goede producten correcte levering nog problemen gehad.

Goede service!

Prima assortiment, goede prijs-kwaliteit en duidelijke communicatie. Ik hoop alleen dat in de toekomst de leveringen sneller kan.

Super tevreden van de service!

Super tevreden van de service!

Een echte Voordeelvanger

Goede acties tegen scherpe prijzen. En een correcte afhandeling.

Zeer slechte service wanneer je iets retour wil sturen

Meerdere malen een telefoon met jullie medewerkers gedaan. zij maken zich er vanaf met de melding dat er een ticket is aangemaakt en dat ze verder niets kunnen doen. De retour is dringend omdat wij voor 6 weken op vakantie vertrekken en de mail voor deze retour niet komt, dus te laat wanneer we terug thuis komen en weg het voordeel van meerdere aankopen bij voordeelvanger. Voor mij kan dit niet en ga dit dan ook zo goed en veel mogelijk communiceren?

Niet zo happy !

Reeds twee maal nieuw adres opgegeven na verhuis toch bij elke nieuwe bestelling wordt het naar mijn oud adres gestuurd ! Please doe er wat aan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu moet het in Lebbeke geleverd worden echter met dezelfde straatnaam. Attent zijn aub !!!!

geweldig

Zeer snelle levering .

zeer klantgericht bedrijf

Onlangs heb ik een artikel dat ik in januari heb aangeschaft nu pas (juni) in gebruik genomen, helaas bleek het artikel niet goed te werken, hier heb ik een mail over gestuurd waarin ik de kwaliteit van het artikel benadrukte zodat men dit intern kan bespreken. Ik kreeg een vriendelijke mail terug met de mededeling dat het geld werd teruggestort . Top afgehandeld !!

alles vlot verlopen

alles vlot verlopen

Goede service. Een aanrader

Al heel veel gekocht. Prodructen beantwoorden voor 90 %. Snelle levering. Al veel vrienden doorverwezen

Uitstekend !!! Prima producten ,goede service!!!

Uitstekend !!! Prima producten ,goede service!!!

Goede site

Nog geen ervaring met kopen

helemaal goed

niets mis me

correcte afhandeling van bestellingen

altijd goed verzorgd en geleverd zoals vermeld in mail, dus een aanrader

artikelen

De artikelen dat ik al gekocht bij voordelvanger.nl prijs kwalietijd zeer god

Geweldige service

Heb alleen maar positieve ervaring. Van bestellen tot levering.

Prima service.

Ik had 6 tuinlantaars gekocht maar na 1 maand was er al 1 defect en heb ik een telefoontje gepleegd. Maar dat was helemaal geen probleem want na een korte tijd kreeg ik gewoon een nieuwe set toegestuurd, kijk dat noem ik nou eens geweldige service.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren