Snelle levering en de kwaliteit van de lakens die ik besteld had zijn zeer goed heel tevreden

snel

snel

superleuke dingetjes

Goede service en snelle levering.

Kwaliteit aan goede prijs.

Topie

Ik vind dit oké.

Goede producten, aantrekkelijke prijzen

Snelle bezorging, keurig verpakt Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

artikelen zijn zeer goed en worden op afgesproken tijd geleverd, en zijn voor voor een smalle beurs

gezien mijn leeftijd kan ik hier geen uitgebreid verhaal maken. ik kan alleen zeggen dat ik over VoordeelVanger zeer tevreden ben.

Zeer stipt en alles correct

Besteld reeds enkele jaren bij voordeelvanger, nog nooit geen onaangename dingen voorgehad, altijd vriendelijk ook als er iets mis loopt met een artikel. Beveel jullie aan bij mijn vrienden vriendelijke groeten Lieve

Fijn dat je continu wordt gemaild met aanbiedingen

alles is altijd OK!!!!!

BRAVO!!!!!

Ik ben nog nooit teleurgesteld bij VoordeelVanger.nl

Ik denk dat de titel op zichzelf genoeg volstaat om mijn tevredenheid uit te drukken over deze firma. Alwaar ik regelmatig iets bestel online.

Good

The only disappointment is that there isn’t a battery in the afstandbediening Het enige nadeel is dat er geen batterij in de afstandsbediening zit

Goed zo, ga zo door.

Meerdere artikelen via Voordeel Vanger gekocht in de afgelopen jaren en altijd zeer tevreden met de kwaliteit, prijs en snelle levering.

Geen service

Ik heb een QLT Mini Kettingzaag Met Accu - Superkrachtige Zaag gekocht echter die voldoet totaal niet aan de reclame uitingen. Omdat de 14 dagen is verstreken door voordeelvanger er niets mee. De zaag gaat slecht door takken hen en loopt regelmatig vast dus nu weer de grote kettingzaag gebruiken voor de takken.

Prima goedkoop product.

Geleverd naar verwachting. Ik ben zeer tevreden.

Helemaal top, goede sevice, had iets verkeerd besteld en zonder gedoe geld retour, vriendelijk personeel...

Betrouwbaar, koop er graag.

Gezocht, gevonden, besteld. Geen problemen tegengekomen.

altijd op tijd !

alles goed !

goeie delas met perfecte en heel vlotte levering

voldoet aan al mijn verwachtingen

Goede site

Leuk materiaal

prima.

goed en snel

Heel goed ' als er iets aan is ' heb je zo 'een andere super

top

Bij voordeelvanger is altijd alles perfect

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren