Snel en goed

Fijn bedrijf snelle levering prima prijsjes

goeie en goedkope deals

Ik vind heel veel mooie deals waar je ook iets aan hebt en alles is niet zo duur.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Al regelmatig iets besteld, plezant om zien dat dit niet onmiddellijk geleverd wordt (hoeft niet voor mij), en altijd tevreden, zeker met de prijs.

Mijn ervaring met jullie is super goed

Alles loopt altijd correct van bestellen tot leveren beter kan het niet.. TOP!!!

goede service en levering gebeurt op beloofd tijdstip

Levering en artikelen volgens afspraak!

Ik had een vraag over een artikel en de reactie kwam zeer snel, top! Geleverde artikelen en snelheid levering prima in orde. Ga zo door....

Supersnel geleverd en perfect beschreven

Materiaal gezien als reclame doet het in het echt ook…

Fijn om bij jullie te shoppen

veel voor normale prijs en goed product.

veel voor een normale prijs en goed product , jammer dat de track&trace pagina niet werkte waardoor je maar zoveel als mogelijk thuis moest blijven om het bestelde te kunnen ontvangen. verder vind ik de verzendkosten erg hoog.

Kwam snel aan op het opgegeven adres

Kwam snel aan op het opgegeven adres

TOP !!

Correcte prijs kwaliteitsverhouding en correcte levering.

Veel goedkoper dan in de winkels

Goede producten

Nvt

Ik vindt hem erg leuk.

Hij staat bij het gedenkhoekje van mijn met kerst overleden vrouw. Zij was gek op de tuinvogels en voerde die het hele jaar door.

Ik ben eentevreden klant

Het word altijd op tijd afgeleverd.goede service.

Mooi cooler

Vorige week mijn nieuwe cooler binnen gekregen en we zijn er zeer blij mee. het geluid in de rustige stand is heel goed te goed. Ook handig zijn de twee gel koelblokken. Heel klein minpuntje is de zeer kleine lettertype in het boekje. Maar alles met wel goed voor een 9

Goede deal en snel geleverd

Goede deal en snel geleverd

Snel en correcte levering

uitstekende service

2 dagen geleden besteld en daarna al binnen.

werkt prima maar de handleiding is slecht vertaald en onvolledig

Zowel de zending als het product ,zijn zoals beloofd..

Ik heb een hele mooie puzzeltafel besteld en deze is heel mooi en stevig. Ook de bezorging was perfect.

Levering in twee maal

De telescopische borstel is van goeie kwaliteit, alleen spijtig dat de borstel voor de dakgoot die ik er bijbestelde niet in 1 keer werden geleverd.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren